Skocz do zawartości

ScapreBox vs PSM - sprawdzanie działania strony 200

Rekomendowane odpowiedzi

No sory że kolejny raz zakładam wątek w takim stylu....

Sprawdziłem ostatnio ponad kilkadziesiąt tysięcy linków (nie byle jakie!) podzielonych na różne kategorie (katalogi, precle, profile, konta twitter, YTube...)

Chciałem sprawdzić czy linki nadal działają (zwracają 200)

Pominąwszy to, że

1 Z tego co widzę to przy sprawdzaniu większej ilości linków na raz i wielowątkowości (20) należy w Sboxie zaznaczyć "follow the ridrection" oraz ponowić 2-3 razy sprawdzanie (przy mniejszej ilości wątków) dla których zwrócił błąd aby "mieć pewność"

2 PSM ma problemy z https

Miałem zaufanie różne i do PSM i SBoxa, po testach mam większe do SBoxa ale nie do końca, bo jak sprawdzam ręcznie to nie spisał się na 100%. SBox ma problemy z czytaniem skryptów stron - wychodzi na to.

A ja muszę mieć pewność, że link nie działa. To jakiego jeszcze programu mam używać?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Chodzi ci o jaka opcje w Sboxie?

Comment poste -> Check links?

Czy "addonem" jakims?

bo ja wcześniej spradzałem

Addonem Alive Chceck

A jak u was działają te programy?

i czy używacie innych?

PS. Zaraz bede testował zaindoexowanie linków ;) i tu też będa pewnie problemy....

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności