Skocz do zawartości

Zmiana rozmiarów reklam i pozbycie się 2 linków

zibipl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wyczytałem na forum że można samemu dowolnie zmieniać kolory w kodzie wygenerowanym przez google

google_color_border = \"ECECEC\";

google_color_bg = \"ECECEC\";

google_color_link = \"0000FF\";

google_color_url = \"008000\";

google_color_text = \"ECECEC\";

Ale czy można zmieniać te pola rozmiary np. z

google_ad_width = 125;

google_ad_height = 125;

google_ad_format = \"125x125_as\";

Na

google_ad_width = 60;

google_ad_height = 125;

google_ad_format = \"125x125_as\";

Czy to już jest nielegalne I można dostać po łapach za cos takiego od Gogola

Druga bardzo ważna sprawa to czy wiecie jak pozbyć się natrętnego dodawania przez Gogola 2 własnych linków a mianowice

1. reklamy Goooooooogle

2. zareklamuj się na tej stronie

Druga bardzo ważna sprawa to czy wiecie jak pozbyć się natrętnego dodawania przez Gogola 2 własnych linków a mianowice

1. reklamy Goooooooogle

2. zareklamuj się na tej stronie

Ad1 oznaczenie ze to sa reklamy gogle musi byc i nie mozna tego usuwac czy zaslaniac

Ad2 "zareklamuj się na tej stronie" - mozesz usunac w ustawianiach konta, poszukaj z znajdziesz

Niby można zmieniać samemu kolory - ale skąd wiemy, że google nie trzyma historii wygenerowanych kodów, żeby mieć haka w przyszłości na wydawcę? ;)

zibipl: ja bym na Twoim miejscu przestał kombinować bo to się może źle skończyć, chociaż i jak nie kombinujesz też może - ale szansa mniejsza ;)

Jak dokładnie usunąć ten link "Zareklamuj się na tej stronie"?

W sekcji Rejestracja reklamodawcy na stronie ? Tylko jak dokładnie? Odznaczyłem Dołącz mnie do Reklamowania na stronie, ale to chyba nie to - bo link się nadal wyświetla.

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności