Skocz do zawartości

Page rank strony.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Patrząc z perspektywy katalogo-dodawacza, a na tym etapie jest twórca tematu, PR ma fundamentalne znaczenie, masz PR4-5 twoją stronkę za darmo przyjmie część "uznanych" katalogów (sławne katalog darmowy dla stron >= PR ...), jak nie to musisz becelować albo dodawać do mniej wybrednych (słabszych) katalogów.

Gdy człowiek nauczy się zdobywać linki w sieci PR właściwie traci znaczenie.

Zależy też ile konkurencja wydaje na pozycjonowanie i na jakie frazy, jeśli o to dbają na jak najwyższym poziomie to będzie ci ciężko

Właśnie w mojej branży jest kiepska konkurencja, może dlatego że firmy w mojej branży prowadzą bardziej dziadkowie i mają myślenie komunistyczne.

Byłem w top 3 na takie frazy jak firma budowlana, firma remontowo budowlana, firma remontowa, i oczywiście bardzo wysokie pozycję na regionalne frazy.

Tylko jedno mnie ciekawi pewna strona www o nazwie simbabud pod frazą firma remontowo budowlana posiada page rank 3 domena jest z 2003 roku.

Może google bardziej do wieku domeny przywiązuje rangę niż do page rank strony co o tym myślicie o tym jak i tej stronie simbabud

.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności