damiano Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 usun i wyslij ponownie o rozpatrzenie strony www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal05 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 rowniez 3 lipca dostalem mail`a odnosnie nienaturalnie przychodzacych linkow. jako ze mail`a zobaczylem dopiero teraz to przez 3 tyg nic ze strona nie bylo robione. na wiekszosc fraz strona byla od kilku lat w TOP3, na niektore w TOP10, kilka mniej istotnych ponizej TOP10. strona od ostatniego sprawdzania (nie pamietam kiedy) spadla w serpach srednio o 2-3 pozycje. kilka slow o 10 pozycji. wywalac linki z precli o niskiej jakosci? czy jakby mial byc filtr to juz by byl? GWT pokazuje mi dziwne linki przychodzace z cybo.com; w sumie 800 linków, gdzie wszystkich mam 5K. niby jest to katalog z PR4 ale podstrony ma niskiej jakosci; na niektorych stronach linki sa zduplikowane po kilka razy. wrzucic to do disavow? numery kierunkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Koniec końców i ja dostalem filtra To mówicie, że ile się czeka na rozpatrzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 W dniu 26.07.2013 o 09:14, Hermit90 napisał(a): Koniec końców i ja dostalem filtra To mówicie, że ile się czeka na rozpatrzenie? rozpatrzenie != zdjecie filtra Pytaj ile razy przykladowo juz niektorzy prosili o rozpatrzenie Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jak się dobrze postarasz to nawet i w 3 dni https://o-internecie.blogspot.com/2013/07/jak-wyjsc-z-filtra-google-w-3-dni.html barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 W dniu 26.07.2013 o 09:42, tomek_25 napisał(a): Jak się dobrze postarasz to nawet i w 3 dni ale to dotyczy tylko grzecznych i niewinnych kobiet i zgłaszających przejęte strony Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 W dniu 26.07.2013 o 09:14, Hermit90 napisał(a): Koniec końców i ja dostalem filtra W dniu 26.07.2013 o 12:06, mario1973 napisał(a): ale to dotyczy tylko grzecznych i niewinnych kobiet i zgłaszających przejęte strony I które notabene mają ochotę zaistnieć w światku SEO Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 W dniu 26.07.2013 o 09:42, tomek_25 napisał(a): Jak się dobrze postarasz to nawet i w 3 dni https://o-internecie....le-w-3-dni.html o luudzie... tekst chyba sponsorowany przez G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 W dniu 26.07.2013 o 09:42, tomek_25 napisał(a): Jak się dobrze postarasz to nawet i w 3 dni https://o-internecie....le-w-3-dni.html Tutaj nie ma co w ogóle się chwalić. Mimo, że przeczytałem do końca to ro*******a mnie ta dziewczyna. Cytat I ostatnia uwaga (choć pewnie jest to rzecz oczywista): ponieważ komunikat o nienaturalnych linkach przesyłany jest w języku angielskim, również odwołanie należy napisać właśnie po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 W dniu 26.07.2013 o 09:14, Hermit90 napisał(a): Koniec końców i ja dostalem filtra To mówicie, że ile się czeka na rozpatrzenie? To oni po 3 lipca mają jeszcze czas wręczać filtry? :-) Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olenka1987 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam, chciałam o coś zapytać, bo nie bardzo wiem o co Google chodzi. Pisałam wcześniej, że moja strona dostała filtr. usunęłam linki ale i tak dostałam informację, że dalej narusza zasady. Jeszcze raz usunęłam linki ponownie wysłałam do rozpatrzenia i otrzymałam odpowiedź "Nie znaleziono ręcznych działań dotyczących spamu. Sprawdziliśmy Twoją witrynę i nie stwierdziliśmy żadnej ręcznej interwencji zespołu ds. spamu......." nie bardzo rozumiem, czy dostałam tą karę czy nie. Czy ten filtr został zdjęty. ? Moje smutne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Parę dni temu był częściowy rollback, być może po nim Twoja strona już nie naruszała wskazówek; takie powiadomienia "nie stwierdziliśmy żadnej ręcznej interwencji zespołu ds. spamu" są jak jest jest filtr algorytmiczny lub nie ma go wcale. Może tez być tak, że woja strona naruszała wskazówki w mniemaniu jakiegoś praktykanta, a teraz rozpatrzył ją inny praktykant i jest według niego cacy. Zamknij oczy, policz do 10, powiedz Goooooozfraba i rób swoje Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gafi55 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja mam ręcznego i własnie w ciągu 3 minut miałem 5400 odwiedzin? www.neodekor.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evie Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dzień dobry, czy ktoś z Was spotkał się ze stroną Cybo.com? Ostatnio w GWT zauważyłam dużą liczbę linków przychodzących z tego serwisu (ponad 19 tys., a wszystkich łącznie jest 23 - po ściągnięciu pliku z linkami wyszło jednak ok 1000 linków z 2400 pobranych). Zaczęłam szukać, co to za strona. Globalny katalog firm, gdzie można dodać swoją firmę itd. Problem w tym, że my nic tam nie dodawaliśmy! Na dodatek link do naszego sklepu znajduje się przy wpisach dotyczących kompletnie innych firm. Prawdopodobnie zaciągnęli dane z YellowPages - tam również znalazłam linki do naszego sklepu przypisane do innej firmy, jednak jest to tylko kilka linków. Napisałam do Cybo maila oraz wiadomość na fb z prośbą o usunięcie linków, ale odzew zerowy. Póki co nie dostaliśmy żadnego powiadomienia o nienaturalnych linkach, pozycje również nie spadły, ale nie możemy do tego dopuścić (właśnie zaczyna się sezon na nasze produkty). Czy lepiej zgłosić te linki wcześniej w Disavow Tool czy czekać aż Cybo.com sam usunie linki (co nie jest jednak pewne)? Macie jakieś doświadczenia z tą stroną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A dla Ciebie to nienaturalny link? Dla mnie bardziej naturalnego nie można mieć. Ta strona Ci nie zaszkodzi, a wrzucenie do disavow może tylko w tym przypadku zaszkodzić. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.