Skocz do zawartości

Nienaturalne linki przychodzące

fanta001

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Kupowanie linków i uczestnictwo w programach ich wymiany w celu manipulowania rankingiem PageRank"

Przyczyny szukać na stronach z PR? czy ze wszystkimi może być problem?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Wczoraj coś sypnęło tymi powiadomieniami.... Też dostałem i to nawet dwa... :(

No ale podobno środa to najbardziej efektywny dzień pracy w ciągu tygodnia...Jak widać w Google również :D

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Cezzy tez napisał, że wg Matta lipcowe sprzątanie odbywa się w dniach 1-5 ... następne ma być w sierpniu mniej więcej w tym samym okresie i tak co miesiąc ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wg GWT mam około 50 linków site-wide obecnie. Może poczekać aż wygasną (przeważnie są na 30 dni) i zgłosić się o ponowne rozpatrzenie? Zresztą niektóre już wygasły, a w GWT nadal wskazuje 2k linków.

PS. Jakbyście się zastanawiali czy to dla strony ze stopki to oczywiście nie:P Katalog jest linkowany wyłącznie naturalnie i nigdy nie dostanie żadnego filtra ani bana:P

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

No ja dostałem, jak mniemam, za wpis GOLD w katalogu...

Nie przeczytałem wcześniej charakterystyki wyróżnienia i nagle moja strona zaczęła sie wyświetlać na wszystkich podstronach katalogu. I tym oto sposobem dostałem 2k linków za jeden wpis. I nie powiem - wygląda to nienaturalnie :D

Tylko to przychodzi mi do głowy. Stronę linkuję od 3-4 miesięcy i w poprzednich miesiącach nie było problemu. Życie...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

na kazdej podstronie

A wp-katy nie wyświetlają na każdej i tu jest różnica.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności