Skocz do zawartości

Nienaturalne linki przychodzące

fanta001

Rekomendowane odpowiedzi

ja chyba podmienię domenę jednak, bo czyszczenia sobie nie wyobrażam w miarę krótkim czasie, a z tego co czytałem ban poleci lada dzień (od 7 do 14 dni) więc tak czy inaczej strona mi poleci mocno.

czy da się zrobić przekierowanie bez przenoszenia tzw. "mocy" z poprzedniej domeny? bo ludzie jednak przyzwyczaili się do adresu od kilku lat. Drugie wyjście czyli praca na dwóch domenach może przynieść bana za duplicate content i wtedy znowu będzie niewesoło.

Brak mi jakiegoś sensownego pomysłu aby za mocno strona nie ucierpiała.

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie ten sam problem, strona firmowa kiedyś wpisywana do katalogów, zero precli, swl-i czy jakiegokolwiek zaplecza śmieciowego, od dawna jednak dodawaliśmy stałe linki w stopkach stron naszych klientów (tak jak to często robią wykonawcy www podpis z anchorem) - innych seo działań brak i nagle teraz ten raport. Ktoś coś może doradzić co robić dalej przy posiadaniu wartościowej www i domeny z bardzo długą historią?

Usuwanie linków czy zmiana na nofollow może być trudna w wielu przypadkach.

Strasznie dużo tematów ostatnio o nienaturalnych linkach... :D Google kontratakuje...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Strasznie dużo tematĂłw ostatnio o nienaturalnych linkach... :D Google kontratakuje...

Widocznie ma powod ;)

Mi sie to spodoba gdy wykosi mi konkurencje ;)

Ciekawe czy też tak będziesz pisął jak Ciebie wykosi ;)

Jak wykosi to bede dzialac.

Oczywiscie nie tu na forum zakladajac tematy o nienaturalnych linkach.

zakładałem multikonta

Wykosi wymłóci i pod płot rzuci - kto pamięta co to ? :P

Tyle dywagacji a i tak Google zrobi swoje a nikt nie będzie wiedział za co :P

ojej ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nikt Ci nie poda pomysłu bez analizy a jak już jakiś dostaniesz "na szklaną kulę" to nie masz żadnej pewności czy będzie on dobry.

Przecież sam sobie stronę pozycjonowałeś, więc teraz sam sobie musisz odpowiedzieć na pytanie co spier... i jak to poprawić.

A że jest to filtr ręczny to będziesz musiał się bardziej pogimnastykować.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

również dostałem powiadomienie, tylko zastanawiam się dlaczego gdyż dowałem stronę wyłącznie do wartościowych katalogów, byc moze przesadziłem z częstotliwościa dodawania...

U mnie ten sam problem, strona firmowa kiedyś wpisywana do katalogów, zero precli, swl-i czy jakiegokolwiek zaplecza śmieciowego, od dawna jednak dodawaliśmy stałe linki w stopkach stron naszych klientów (tak jak to często robią wykonawcy www podpis z anchorem) - innych seo ......

Wy ciągle nie rozumiecie idei google, to nie wy macie do siebie linkować tylko inni mają do was linkować, link który sami sobie załatwiliście nie jest wg google linkiem nauralym więc albo zrobićie tak zajebistą stronę o czyszczeniu dywanów i bedziecie pisać ponad 700 artykułow miesiecznie które ktoś bedzie podziwaił i linkował albo bedziecie zacierać ślady i bedziecie linkować cały top10 choć obecnie to już trzeba siać z SWL w cały top20 dla zatarcia śladów bo przecież top20 nie zbanują ;)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności