Skocz do zawartości

Nienaturalne linki przychodzące

fanta001

Rekomendowane odpowiedzi

@Blake dzisiaj jest piątek więc czekają na mnie panienki, ale po weekendzie chętnie zobaczę ;)

Proponuje test na weekend. Bierzecie po 5 wpisów robionych z każdej grupy katalogów w marcu, obojętne, czy WP-katy, seokatalogi, sinooke, webmini, itp i sprawdzacie widoczność w serachmetrics - wymagane konto free, w celu zobaczenia statystyk od początku roku. Po weekendzie pogadamy ;) buziaczki

edit: @Blake @Kursor nie bierzcie moich wypowiedzi personalnie, w sumie wydałem ponad 5k na multikody, więc mam prawo ponarzekać, że mi spadło i przyznaję się, mam spadki ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wp-Kat samo zło ano :) żarty chyba jakieś .....

Mam strony dodane do 1500 wp-kat i brak komunikatów o nienaturalnych linkach.... i są w topach...

Moze ktoś odpowie dlaczego tak jest ?

mam też klientów co dostali filtr :) w sumie to już wiem czemu po przeanalizowaniu linkowania. bywa:)

Jeżeli twierdzicie że wp-kat zawiniły to g..... wiecie :)

@Blake

Tak z ciekawości jakie to są grupy syfiastych wp-katów ???

bo z tego co wiem to raczej każdy dba o jakość....

mozesz na priv mi napisać

troche nie rozumiem twojego postu...

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Proponuje test na weekend

Opisywałem ostatnio inny test, nazywał się "na oko" (moje oczywiście) i sprawdzałem 20 kolejnych wpisów z maja w swojej grupie. "Na oko" stwierdziłem, że 3 strony z tych 20 będą w topach a reszta w czarnej d...ziurze. Metodę "na oko" oczywiście ręcznie sprawdziłem (do 50 pozycji na linkowane frazy). Co się okazało... 3 wytypowane strony "na oko" były w topach, 17 stron w .... . W tych trzech była przy okazji jedna moja, więc statystycznie wyszło mi, że na maj 2013 tylko 5% pozycjonerów wie co robi, reszta jedzie dalej starymi metodami sprzed 5 lat. 5% to oczywiście błąd statystyczny +/- kolejne 5% bo jak sam teraz widzę zaczynam odchodzić pomału od katalogowania na rzecz darmowych rozwiązań, więc pewnie kolejne 5% wcześniej też z nich korzystało.

To była ironia pod cytatem @zgreda ;) bo nie ma czegoś takiego jak syfiaste wp-katy, co więcej - nie ma czegoś takiego jak syfiaste linki :) Jedyny syfiasty link to link ze zbanowanej strony a jeszcze nie widziałem zbanowanego wp-kata.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

U mnie strona była robiona czystymi linkami, później poleciałem niepotrzebnie zaspamowanymi budypress i przyszło powiadomienie. Do Disavow dałem tylko jakieś stare zbanowane regionalki z seomatika, którego kiedyś przyłożyłem, wiec nie usuwałem żadnych mocnych linków. Katalogów nie tykałem i nie tykam. Filtr nadal jest bo po 301 na inną domenę z pewną pozycją na daną frazę strona z niej zniknęła, do momentu gdy 301 usunąłem....

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

nie ma czegoś takiego jak syfiaste linki

:)

Parę dni temu oficjalnie zakończyłem dyskusję o nienaturalnych linkach na tym forum

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

jeszcze nie widziałem zbanowanego wp-kata.

Wp-katy pojawiły się po ostatnich wielkich banach więc na razie gogiel nie miał przyjemności... :D

Choć z tego co widać bany nie będą wyglądać tak jak dawniej, wyzerowanie sita i koniec domeny, więc wziął bym na to poprawkę ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Ja też w sumie nic takiego nie zrobiłem z linkami, ale minęło 9 dni od pozytywnego rozpatrzenia i nadal pozycje leżą i kwiczą.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

a co ma powiedziec innego czlowiek sprzedajacy kody do multi wpkatow ktory zainwestowal kasiore w ten byznes??...............................................

Jak dlugo jeszcze bedą leszcze dające sie złapać na lep ze jakas GRUPA jest lepsza niz inna,ze kazdy wlasciciel grupy ma tajna moc jak do niej dodawac zeby nie dostac filtra.Przecież KAŻDA z tych grup jest bardzo mocno umoczona w disavow i jakos cudownie w tych przypadkach google tego nie widzi

WSZYSTKIE GRUPY są dobre ale pod chwilowki-znaczy dla stron wpadajacych na chwile w topy:) (chwila w przypadku normalnego seo to okres nawet dłuższy od miesiąca)

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

a co ma powiedziec innego czlowiek sprzedajacy kody do multi wpkatow ktory zainwestowal kasiore w ten byznes??...............................................

Jak dlugo jeszcze bedą leszcze dające sie złapać na lep ze jakas GRUPA jest lepsza niz inna,ze kazdy wlasciciel grupy ma tajna moc jak do niej dodawac zeby nie dostac filtra.Przecież KAŻDA z tych grup jest bardzo mocno umoczona w disavow i jakos cudownie w tych przypadkach google tego nie widzi

WSZYSTKIE GRUPY są dobre ale pod chwilowki-znaczy dla stron wpadajacych na chwile w topy:) (chwila w przypadku normalnego seo to okres nawet dłuższy od miesiąca)

Studenciak

A co ma powiedzieć człowiek który swoje strony ma dodane do ponad 1000 wp-kat i strona cały czas jest w topach.???

odpowiedz mi na to proszę

Ja już pisałem raz że kursoro zrobił dobrą robotę, a że nie wszyscy umieją z niej skorzystać to już trudno. katalogi cały czas będą tylko bedzie tak że będą to grupy zamknięte i nie dla "dzieci seo" żeby potem nie było płakania jak głupot się narobi...

A cennik jaki ma w tej chwili blake bedzie standardem..

Studenciak jeszcze zapomniałem ci powiedzieć że mi już inwestycja się zwróciła więc proszę nie pisz głupot, najpierw zapytaj....:)

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

A co ma powiedzieć człowiek który swoje strony ma dodane do ponad 1000 wp-kat i strona cały czas jest w topach.???

odpowiedz mi na to proszę

Nie wiem co ma powiedziec,ale wiem co ma robic:ma zdobywac ta metodo topy na wszystkie frazy i bedzie bardzo bogaty.Po co zarabiać grosze na klientach,ktorzy pozniej dostają info o nienaturalnych linkach i wysylają disavow?Przeciez moze opanowywac topy sam.

Po co ma wspomagac konkurencje,ktora dodaje do jego wpkatow i go wyprzedza:):):)

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Proponuje test na weekend

Opisywałem ostatnio inny test, nazywał się "na oko" (moje oczywiście) i sprawdzałem 20 kolejnych wpisów z maja w swojej grupie. "Na oko" stwierdziłem, że 3 strony z tych 20 będą w topach a reszta w czarnej d...ziurze. Metodę "na oko" oczywiście ręcznie sprawdziłem (do 50 pozycji na linkowane frazy). Co się okazało... 3 wytypowane strony "na oko" były w topach, 17 stron w .... . W tych trzech była przy okazji jedna moja, więc statystycznie wyszło mi, że na maj 2013 tylko 5% pozycjonerów wie co robi, reszta jedzie dalej starymi metodami sprzed 5 lat. 5% to oczywiście błąd statystyczny +/- kolejne 5% bo jak sam teraz widzę zaczynam odchodzić pomału od katalogowania na rzecz darmowych rozwiązań, więc pewnie kolejne 5% wcześniej też z nich korzystało.

To była ironia pod cytatem @zgreda ;) bo nie ma czegoś takiego jak syfiaste wp-katy, co więcej - nie ma czegoś takiego jak syfiaste linki :) Jedyny syfiasty link to link ze zbanowanej strony a jeszcze nie widziałem zbanowanego wp-kata.

Jak się poprawnie powinno dodawać do katalogów ?

activist aka terrorist

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności