Skocz do zawartości

Co się dzieje z Omni firmą?

manamana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ożenił się ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Witam,

Odpowiadając na pytanie co się dzieje z Omni - zmieniło właściciela. Jestem nowym właścicielem grupy Omni. Potrzebujemy jeszcze trochę czasu by uporządkować od wewnątrz sprawy Omni. Gdy tego dokonamy zajmiemy się w pierwszej kolejności problemami użytkowników oraz poprawą błędów/problematycznych funkcji.

Odpowiadając na pytanie co się dzieje z Omni - zmieniło właściciela. Jestem nowym właścicielem grupy Omni. Potrzebujemy jeszcze trochę czasu by uporządkować od wewnątrz sprawy Omni. Gdy tego dokonamy zajmiemy się w pierwszej kolejności problemami użytkowników oraz poprawą błędów/problematycznych funkcji.

Ja już skończyłem ze wszystkimi produktami omni. Dzisiaj przeniosłem się ostatecznie na stat4seo i tym samym nie korzystam z żadnych softów omni.

Ciekawi mnie co z osobami, które działały w PP dla omniflasha ? Rozumiem, że to ich koniec ?:)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Rozumiem decyzje tych, którzy postanowili zrezygnować z produktów omni. Prawo każdego, nie będę was namawiać na powrót i mówić, że już wszystko jest super. Jeśli program zacznie spełniać oczekiwania, klienci wrócą, pomijających tych, którzy definitywnie się zrazili do omni. : )

Co do programu partnerskiego flasha nie zagłębiałem się w ten temat jeszcze, nie jest narazie priorytetem. Nie widzę jednak powodu dla którego miało by być coś kończone gdy przynosi korzyści obu stronom.

Nie wiem czy był to trafiony zakup. Ale jak program zacznie być rozwijany, spełniać oczekiwania, oraz support będzie działał jak należy to czemu nie.

W każdym razie życzę powodzenia i szczerze powiem że jak wszystko będzie ok macie we mnie klienta bez chwili zastanowienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności