Skocz do zawartości

Co się dzieje z Omni firmą?

manamana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wierzę w to, że to koniec szkoleń... To było bardziej dochodowe od samego SEO!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie jestem użytkownikiem żadnego z programów Omni jednak obserwowałem rozwój.

Nie wiem kto był pomysłodawcą programów (zakładam, że kojot) ale koncepcja była słuszna.

Moim zdaniem firma poległa na marketingu i PR.

Teraz odbudowanie zaufania do klientów będzie bardzo, bardzo trudne lub wręcz niemożliwe.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

szkolenia teraz może będą co tydzień :P po co mu się użerać z bugami w sofcie, klientami (bo coś chcą), w ogóle po co odpowiadać na forum użytkownikom softu, jak można zrobić jedno ogłoszenie o szkoleniu, odjebać swoje w kilka godzin, zj****ć ludzi i zapomnieć o sprawie.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Nie używałem omnisoftu, ale @szlafrock masz rację, że flash z modami zapowiadał się ciekawie - idea była dobra.

@pzcjnr - mogłeś dać kasę na jakiś dom dziecka, a nie kupować tego "przedsiębiorstwa" ;)

ale poza tym życzę powodzenia :)

Patrząc na innych rodzimy autorów seo narzędzi, to chyba tylko @oka jako tako się trzymie, inni już jakoś odpuszczają powoli, niby coś planują, wejdą do gry - ale jakoś nici z tego.

aha jeszcze @sebau walczy z zenkiem :)

Życzę powodzenia w "nowym" projekcie, ale nie wróżę szybkiego odbudowania wizerunku firmy. Kojotek skutecznie (w mojej opinii) ją zniszczył i sama sobie obiecywałam ze OmniADD był pierwszym i ostatnim moim zakupem ze stajni omni, ale pożyjemy i zobaczymy.

Tylko proszę bez OmniBolt (https://pl.wikipedia....wiki/Usain_Bolt) bo Speed i Flash już wyrobiły normę :)

Patrząc na innych rodzimy autorów seo narzędzi, to chyba tylko @oka jako tako się trzymie, inni już jakoś odpuszczają powoli, niby coś planują, wejdą do gry - ale jakoś nici z tego.

aha jeszcze @sebau walczy z zenkiem

O @Mion'ie zapomniałeś!

seowyszbanner.gif

O @Mion'ie zapomniałeś!

A coś nowego przez ostatnie pół roku wydał? Bo może mnie coś ominęło.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Witam,

Odpowiadając na pytanie co się dzieje z Omni - zmieniło właściciela. Jestem nowym właścicielem grupy Omni.

Czy nie powinieneś poinformować o tym wcześniej w odpowiednim temacie? Odnoszę wrażenie, że Wasi klienci muszą na własną rękę prowadzić śledztwo w tej sprawie. Biorąc to pod uwagę oraz butę i zarozumiałość wcześniejszego właściciela nie wróżę Ci świetlanej przyszłości.

Chyba, że jest drugie dno tej transakcji i chodziło o pozbycie się problemu a nie o rozwój.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności