Skocz do zawartości

Co się dzieje z Omni firmą?

manamana

Rekomendowane odpowiedzi

A coś nowego przez ostatnie pół roku wydał? Bo może mnie coś ominęło.

Słyszałem, że wydał córkę za mąż. :). A tak na poważnie to odkąd miarą jest to jak często programista coś wydaje? Soft działa i ma się dobrze.

seowyszbanner.gif

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tyle, że to co zacytowałeś było na temat "odpuszczania powoli", czyli nie aktualizowania i nie rozwijania softów. Seocat też się trzyma dobrze a zapowiadanej aktualizacji już od jakiegoś czasu dalej nie widać.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Moim zdaniem firma poległa na marketingu i PR.

Teraz odbudowanie zaufania do klientów będzie bardzo, bardzo trudne lub wręcz niemożliwe.

Zachłanność?

Stawiam na wygórowane ego ;)

To tłumaczy też zachowanie podczas szkoleń, mam na myśli barany, debile i takie tam.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

ogólnie to źle zaczyna nowy właściciel..nawet jeśli stary nie poczuł się do tego by powiadomić o sprzedaży swoich Klientów, to nowy napisał w tym temacie o odkupieniu i tyle.. zero info jaka firma, kto, po co i jakie plany..

ogólnie to źle zaczyna nowy właściciel..nawet jeśli stary nie poczuł się do tego by powiadomić o sprzedaży swoich Klientów, to nowy napisał w tym temacie o odkupieniu i tyle.. zero info jaka firma, kto, po co i jakie plany..

Na https://omnipanel.pl/ od kilku dni wisi notka o zmianie regulaminu, jest podana tam nazwa nowej firmy.

Oficjalnie na mocy papierów przejmuje obowiązki dopiero za parę dni, więc nie stosowne jest mi już w tym momencie ogłaszać plany itp. Tym tematem zostałem przed wcześniej wywołany do tablicy. Nie zabieram za wiele głosu w tej dyskusji bo jak zwykle 3/4 tematu to szydzenie z Kojotka, a nie dyskusja o sofcie, nie ma to więc dla mnie sensu.

Chyba, że jest drugie dno tej transakcji i chodziło o pozbycie się problemu a nie o rozwój.

Nie ma drugiego dna. Cel to rozwój, zyski - jak w każdej firmie.

Odnosząc się do innych zapytań:

- na ten moment nie powiem jeszcze co będzie rozwijane poza tym, że na pewno flash.

- cena zakupu nie zostanie ujawniona

- nie będzie nowego produktu omniBolt

mogłeś dać kasę na jakiś dom dziecka, a nie kupować tego "przedsiębiorstwa"

jak ja uwielbiam takie złote myśli... : )

Trafiłem na takim mały zbieg okoliczności i obym się mylił :D

GameNet Sp. z o.o to nowy właściciel który oferuje na jednej ze stron https://www.virtuzo.pl/

Co zawiera usługa?
  • Prawo do rejestracji Twojej firmy pod Naszym adresem
  • Zgode na używanie naszego adresu jako korespondencyjnego
  • Kompleksowa obsługa korespondecnji przychodzącej

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

bo jak zwykle 3/4 tematu to szydzenie z Kojotka,

A dziwisz się, jak się bierze kasę i robi ludzi w ch...?

mogłeś dać kasę na jakiś dom dziecka, a nie kupować tego "przedsiębiorstwa"

jak ja uwielbiam takie złote myśli... : )

Biorąc pod uwagę wszystkie osiągnięcia kojotka w robieniu w kuku, złota myśl jak najbardziej na miejscu.

Kupiłeś zimnego trupa i będziesz się musiał sporo napracować aby odbudować zaufanie klientów.

Może się mylę, ale już jesteś na złej ścieżce w relacji z klientami.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. Zacznij od usunięcia klauzul niedozwolonych z nowego regulaminu.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

.

moze bedzie lepszy support

gorszy niż u kojota to chyba nie mógł by być.

Życzę powodzenia w reanimacji reputacji Omni bo została nadwyrężona i to bardzo mocno.

Nie zabieram za wiele głosu w tej dyskusji bo jak zwykle 3/4 tematu to szydzenie z Kojotka, a nie dyskusja o sofcie, nie ma to więc dla mnie sensu.

Wydaje mi się ze 99% osób nie szydzi z kojotka tylko ma własne wyrobione zdanie na jego temat po tym co pokazał na forum oraz w relacjach z własnymi klientami czyli w dużej części osobami z tego forum.

"...a jak ktoś zaryzykuje i zdecyduje się na zapłacenie za licencję OF za dwa lata z góry dostanie ciekawy prezent"

to cytat z oferty jaką dostali użytkownicy (ja dostałem na maila) przy kolejnym deadline jeśli chodzi o przejście z OS na OF

no to jest fajny prezent ja zapłaciłem za rok z góry i czuje się zrobiony w bambuko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności