Skocz do zawartości

Co się dzieje z Omni firmą?

manamana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdyby nie ten wątek i forum nie dowiedziałbym się o żadnych zmianach i dalej odwiedzał bugtrackera wypatrując odpowiedzi na zadane pytania. O podejściu poprzedniego właściciela nie wspomnę, ale nie warto robić z nim interesów. Co do nowego właściciela, to szkoda że o wszystkim można się dowiedzieć z forum. To zdecydowanie nie jest dobra droga.

Ja z produktów omni korzystam już od jakiegoś czasu i generalnie nie narzekam choć błędów trochę jest, co do suportu to nie będę się wypowiadał bo moim zdaniem nigdy go nie było.

Jedynie co mnie denerwuje to, że ludzie płacą abonament za aktualizacje, których od dłuższego czasu nie ma i jak się zupełnie przypadkowo okazuje jest nowy właściciel.

Tak trudno wysłać mailing, że zmiana właściciela i podać plany na rozwój?

Trzymam kciuki za rozwój softu, ale szanujcie klientów i nie popełniajcie tych samych błędów co poprzednia ekipa.

Skończcie wieszać psy na Kojocie - to już historia. Dajcie szansę i wskazówki nowemu właścicielowi jak i co ma poprawić ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ciekawe czy nowy właściciel to nie jest kolejne wcielenie tego samego Pana? :) Dla mnie to by miało sens: Kojtek nie chce wspierać starego oprogramowania więc "sprzedaje firmę". Po takiej zmianie byłoby łatwiej zawiesić rozwój i łatanie mniej opłacalnych projektów. Większość złości poszłaby na Kojotka, który znika z rynku a nowy właściciel powinien mieć łatwiej odbudować zaufanie. To oczywiście fantazja, która nie jest poparta żadnymi faktami.

Osobiście nie mam zamiaru wracać do produktów. Musiałaby nastąpić jakaś rewolucyjna zmiana na plus (sama nazwa OmniUltraHiperMasterSEO raczej nie wystarczy).

Treningi WattUp.pl

@dywyn Twoja fantazja dobrze kombinuje ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Rozumiem, iż nick "kojotek" przechodzi także w ręce nowego właściciela, czy źle kombinuję?

To mnie "kalafiorem" akurat ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Rozumiem, iż nick "kojotek" przechodzi także w ręce nowego właściciela, czy źle kombinuję?

a zauważyłeś, żeby nowy właściciel pisał z nicka kojotka?

chcecie być dowcipni a wychodzi śmierdząca kupa...

jest nowy właściciel, dajcie się wykazać a swoje frustracje wyładujcie na jakiejś dmuchanej lali bo już się tego czytać nie daje :fool:

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności