Skocz do zawartości

Co się dzieje z Omni firmą?

manamana

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt przy zdrowych zmysłach nie kupiłby za ciężkie $$ firmy która chyli się ku upadkowi mogąc za te same lub mniejsze $$ napisać program który byłby bezkonkurencyjny na polskim rynku. Cała sprzedaż omni to jedynie szopka, która jeszcze nie wiadomo co ma na celu.

Osobiście nie zdziwiłbym się gdyby za pare miesięcy jak temat przycichnie Kojot pojawił się na forum z nowym oprogramowaniem jednocześnie tłumacząc sprzedaż firmy koniecznością pozyskania środków na zrobienie nowego hiper super oprogramowania.

Mnie osobiście dziwi że tacy kombinatorzy nie są z tego forum bezwzględnie tępieni... Wizerunek w stylu pozycjonowanie = kombinatorstwo i cwaniactwo szkodzi każdemu z nas.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@x1349: gwarantuje Ci , że pzcjnr jest przy zdrowych zmysłach i wie co robi. Wie co kupił , więc pewnie ciężkich pieniędzy to nie kosztowało. A jakie to pieniądze ? Nie nasza sprawa. Ja na szczęście już klientem Omni nie jestem. Nie mniej nowy właściciel , może baaardzo dużo zmienić na plus. Nie mniej jeśli chodzi o poprzednie softy Omni , to cena/jakość to jakaś niewytłumaczalna historia. Wystarczy popatrzeć na stosunek abonamentów Omnishit vs Xrumer. Zresztą nikt nie sprzedaje bez powodu Omnisukcesu :)

Pierwsza rzecz którą należy zmienić to nie "dy-mani-e" klientów, kupujemy 2x OmniAdd, 2x OmniPing, działa 2 tygodnie, koniec supportu - pojawia się nowy soft i koszenie hajsu....

Jak to będzie w miarę uczciwe to wtedy możemy porozmawiać, pytanie teraz co z moimi lickami? Jeszcze działają a co dalej?

Hmm a ja się ostatnio zastanawiałem analizując jedną domenę Kojotka dlaczego nie korzysta ze swoich wypasionych modów z OF tylko jedzie równo GSA ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Doceniam Panowie troskę o moje zdrowie psychiczne jednak niektóre wasze teorie ocierają się już o absurd. Rozumiem obawy co niektórych, nie znacie mnie, nie wiecie czego się spodziewać. Kreślicie czarny scenariusz zakładając, że nic się nie zmieni lub będzie gorzej.

Zapewniam, nie che ukraść waszych pieniędzy, nie czekam pod drzwiami waszych domów by wcisnąć kolejny produkt, nie układam po nocach planu ograbienia was z licencji, które posiadacie.

Ignorantem jest dla mnie ten kto ocenia transakcje nie wiedząc nawet co w jej skład wchodziło. Omni to nie tylko flash ale także inne produkty, również te które nigdy nie były jeszcze publicznie dostępne.

Chcecie się bawić dalej w teorie spiskowe? Śmiało, niektóre z nich są naprawdę zabawne.

Chcecie się bawić dalej w teorie spiskowe? Śmiało, niektóre z nich są naprawdę zabawne.

Może masz rację, może te spekulacje są zabawne. Jeśli nie ma rzetelnych informacji o tej transakcji i planowanej przyszłości pojawiają się spekulacje. Dziwne?

Mnie natomiast wcale nie śmieszą Twoje kojotkowo pogardliwe wypowiedzi w stronę Twoich/Waszych aktualnych/przyszłych (Boże miej ich w opiece) klientów. Widzę, że pod tym względem wysoki standard zostanie utrzymany.

Zapatrzyliście się chyba na te wzorce:

https://youtu.be/lCM2YON11GM

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Doceniam Panowie troskę o moje zdrowie psychiczne.....

Ignorantem jest dla mnie ten...

Chcecie się bawić dalej w teorie spiskowe?....

Zamiast tego napisz może jakieś konkrety, plany, albo rzuć jakąś datę, bo czymś takim (powyżej) nie polepszasz sytuacji ;)

Nie mam stosunku pogardliwego do klientów. Przypisujecie mi go bo wyśmiałem te bzdury, pisane przez niektóre osoby, które klientami omni raczej nie są. Jeśli więc na podstawie tego wyciągana jest opinia jaki jest/będzie mój stosunek do klientów to jest to bardzo powierzchowna ocena. Zupełnie nie dziwie się spekulacją ale temu jak niektórzy emocjonalnie reagują na to przejęcie. Już nie długo będę mógł udzielić więcej informacji o Omni, jeszcze trochę cierpliwości.

Ożenił się ;)

chyba nie: https://londynek.net/...ad?ad_id=755666

Odbiegając od tematu to zastanawiam się czym kojotek zalazł za skórę niektórym ludziom z tego forum żeby się pod niego podszywać na jakichś durnych portalach?

Można mieć do kogoś pretensje, żale, można kogoś nie lubieć ale robić mu koło xxxx i wrzucać linka na forum.... Wstyd...

kojot.JPG

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Fajna ale maks ma 22 lata ;) a w ogłoszeniu coś tam było o nie patrzeniu na konto :P Powodzenia mu życzę :) z nią ;) a co do softu niestety to jak przejęcie danych o kliencie bym się zdenerował, ale dla niej to byl OMInatora wypuścił :D

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@pzcjnr, takie komentarze biorą się z tego, że kupiłeś firmę z CZARNYM PR. Nabyłeś nie tylko ją, ale również jej zadowolonych i niezadowolonych klientów. Lepiej byś zrobił jakbyś wydał oficjalny komunikat na temat tego, co i jak.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności