Skocz do zawartości

Co się dzieje z Omni firmą?

manamana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z godnie z prawem UE, tak jak Beer wspomina masz takie prawo.

Z mojej aktualnej wiedzy wynika natomiast, że prawo nie nakłada na mnie przy odsprzedaży obowiązku ingerencji i przepinania licencji na inne konto abonenta. Jedynie dobra wola

Umożliwiamy tylko to co musimy umożliwić

Jednym zdaniem: właściciel się zmienił, traktowanie klienta pozostało to samo. :faja:

Jednym zdaniem: właściciel się zmienił, traktowanie klienta pozostało to samo.

oj tam oj tam :)

chociaż wiadomo że one usługi i soft trzeba omijać z daleka :)

@Darek1970

Łatwo powiedzieć jednak podejmując taką decyzje muszę wziąć pod uwagę naprawdę wiele rzeczy. Spróbuj się postawić z naszej strony. Łatwo na obiecywać, potem jednak trzeba się mierzyć z konsekwencjami. Ja zamierzam traktować klientów przede wszystkim uczciwie. Mówię szczerze bez zbędnej dyplomacji. To, że czcigodne UE narzuca mi na jakich zasadach ja mam sprzedawać swój własny soft i zabiera prawo do decyzji to dla mnie jest absurd. Poprzedni właściciel nie dawał żadnej możliwości odsprzedaży licencji, ja dostosowuje się do prawa, które jest. Czemu od razu chce mi się narzucić zmianę koncepcji o 180 stopni gdy jest ona dla mnie szkodliwa. Pokażcie mi firmy, które tak dbają o to żeby user miał jak najłatwiej odsprzedawać ich program. Dla mnie stosunek do klienta i dbanie o niego to wywiązywanie się z postanowień umowy, którą się z nim zawarło lub też obietnic jakie się mu złożyło, a nie realizowanie jego żądań niezależnie od skutków. Naprawdę jestem taki zły... ? : )

@pzcjnr

Do kogo muszę napisać, aby wypłacić swoje pieniądze z panelu omni? Próbowałem wysłać do Ciebie wiadomość, ale masz zapchaną skrzynkę.

Dla mnie stosunek do klienta i dbanie o niego to wywiązywanie się z postanowień umowy, którą się z nim zawarło lub też obietnic jakie się mu złożyło, a nie realizowanie jego żądań niezależnie od skutków.

Masz tu na myśli obietnice, które kojotek obiecał, umowy, które kojotek zawarł ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności