Skocz do zawartości

Startujący katalog - www.uslugidlafirm.waw.pl - zaprasza

ABRh-

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Promowanie wpisów działa ponownie, mam nadzieję że teraz już na stałe :) (wcześniejsze problemy z kodem)

Co prawda nadal jest mało wpisów ale nawet dobrze się indeksują :) Gdy będzie ich więcej rozbuduję game kategorii.

Moderowany i bezpłatny katalog stron z szybką akceptacją unikalnych wpisów.

Zapewne tak ale jeśli stworzyłeś użytkownika, przy "anonimowych" jedynie ja mogę poprawić via admin. Prześlij tekst na pw i Ci go podmienię.

Przy okazji zachęcam do wpisywania tekstów reklamowych opisujących usługi które umieszczane są jako artykuły. To chyba też dobra forma "reklamy" :)

• 2 tygodnie później...

Jak by ktoś myślał że już się znudziłem to informuje iż nadal katalog działa i nie znudziło mi się jego prowadzenie :)

By nie zakładać nowego tematu mam do szanownego grona forumowiczów pytanie :

w momencie dodawania wpisu sprawdzam jego "unikalność" i akceptuje jeśli takowa jest. Jednak co z przypadkiem gdy taka unikalność za 2 tygodnie już nie będzie miała miejsca - taki przykład - ktoś rozsyła jednakowy/prawie jednakowy opis do x katalogów, w chwili moderacji wpis był ok ale gdy google zacznie go widzieć w x katalogach to mamy przypadek duplikowania treści, mój katalog z racji "raczkowania" raczej nie zostanie posadzony iż to jego treść a zatem co robić z takim problemem? Czy to jest mój problem, czy może jedynie tego który te wpisy robi (z tego co czytam to mnie sprawa tez dotyczy :( ).

Co należy zrobić w takim przypadku chcąc dbać o katalog? Usunąć taki wpis?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności