Skocz do zawartości

[Wykonam] Linki z profili z wysokim TR, PR>3, 100 sztuk. Promocja.

wendaboj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

oferuję założenie kont w 100 różnych serwisach społecznościowych (profili), uzupełniając podstawowe dane oraz link do strony. Linki z takich profili z pewnością pomogą w pozycjonowaniu strony oraz zwiększeniu Trust Rank strony.

Posiadam listę 100 stron (PR 7-3), w których można założyć profil z linkiem do strony. Są to różne strony począwszy od ogólnotematycznych portali społecznościowych, po portale i fora tematyczne. Część linków posiada anchor a część z nich nie.

Dodawanie profili zostanie rozłożone na 7-14 dni (chyba, że ktoś chce inaczej, to proszę o informacje).

Dokładne informacje o usłudze:

• aukcja dotyczy założenia 100 profili i wypełnienie ich treścią
  • dodanie do każdego profilu linka do podanej strony
  • dodanie do każdego profilu zdjęcia
  • na profilach będę przeprowadzał niewielką aktywność (komentarz, opis, głosowanie itp.) tak by profil był wiarygodny i nie został skasowany
  • niektóre strony (profile) pozwalają na dodanie linków do innych profili, przez co linkują do siebie nawzajem i jeśli jest taka możliwość to dodaję także te pola
  • profile będą pingowane przez 7 dni, tak by google szybciej je zaindeksowało
  • na koniec przesyłam raport ze stronami, loginami i hasłami oraz z listą stron profilowych, na których widoczny jest link pozycjonowanej strony

Co potrzebuję ?

• adres e-mail (login, hasło) - mogę założyć samemu nowego maila
  • podstawowe dane osoby, która znajdzie się w profilu (data ur, miejscowość, zdjęcie, zainteresowania), mogę również samemu wymyślić te dane
  • adres pozycjonowanej strony i tekst anchora

Koszt założenia 100 profili to 100 zł 80 zł.

Zainteresowanych odsyłam na aukcję:

https://allegro.pl/sh...item=3372847638

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności