Skocz do zawartości

[ Szukam ] pracy jako specjalista ds. reklamy i marketingu

Wilczek17

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zajmę się reklamą oraz marketingiem Twojej firmy.

Posiadam 2 letnie doświadczenie, przez ten czas współpracowałem z sześcioma firmami z różnych branż m.in zajmowałem się wprowadzaniem kontrolera opakowań na polski rynek, pozyskiwaniem klientów u budowaniem marki firmy oferującej sprzęt budowlany, reklamą i wprowadzaniem na rynki wschodnie produktów producenta art. wiklinowych, marketingiem firmy odzieżowej

Do moich sukcesów mogę zaliczyć sprzedaż kontrolera opakowań jednej z największych spółdzielni mleczarskiej w Polsce oraz kilku mniejszym firmom. znalezienie stałego odbiorcy na sprzęt budowlany w Polsce oraz Niemczech ( kontrakty na 3 najbliższe lata), zwiększenie sprzedaży art. wiklinowych oraz znalezienie odbiorców na rynkach zagranicznych

NIE POSIADAM jeszcze wykształcenia z zakresu marketingu i reklamy. Po prostu jest to moja pasja, którą chce rozwijać.

Oferuje:

- przeprowadzenie kampanii reklamowych

- wymyślenie strategii marketingowej

- budowanie marki firmy

- wprowadzenie firmy na rynki innych krajów ( Niemcy, Francja, Holandia, UK )

- pozyskiwanie klientów i kontraktów

- stałą kontrolę rynku

Interesuje mnie współpraca minimum na okres 3 mc

Kontakt:

E-mail: adatomasz@o2.pl

Pozdrawiam

Tomasz Patelczyk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności