Skocz do zawartości

Jak wykorzystać zaspamowane forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie macie pomysły na wykorzystanie zaspamowanego przez roboty forum? Po kilku miesiącach przypomniałem sobie o istnieniu dwóch for postawionych na mybb. Statystyki jednego z nich:

Dla zapytania site: Około 58,100 wyników

Wg MajesticSEO:

RD - 10 943

BL - 391 934

Reffering IP - 8 616 (5 826 klas C)

CF: 55

TF: 6

Oczywiście posty i profile zawierają od groma linków wychodzących - jakiś pomysł jak w miarę automatycznie usunąć z nich linki? Bo od tego myślę najlepiej zacząć.

Przecież te posty możesz przeczyścić za pomocą php + mysql.

strip_tags($zmienna);

+ własna funkcja na usunięcie bbcode

Edit:

Ewentualnie napisz do mnie to Ci to za kilka złotych napiszę.

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

• 4 miesiące temu...

@freelancer2010

Odliczam minuty, kiedy wylecisz z tego forum :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

A od czego masz bazę danych?

UPDATE 'mybb_users' SET 'signature'=NULL where signature <>'' (czyli gdzie sygnatura jest niepusta - w przypadku samych robotów)

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności