Skocz do zawartości

Update i inne pytania.

ivan777

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujące pytania:

1.

Czy ktoś wie kiedy będzie update googla. Dokładna data. Czy to taki mistyczny zwierz którego dzielni woje od wieków próbują rozgryźć i nikt nawet autorzy niewiedzą co google wyprawia i boją się że za chile google opanuje świat?? ;)

2.

Jak to jest z tym przyrostem linków który powinien być "naturalny". Ja np. Dodaję sobie codziennie po 5 linków w jakichś katalogach. Zapisałem się też do LinkuPRO. I boję się że podczas updatu google zobaczy że nowa strona ma jakieś 500 linków i mnie zbamuje :)

3.

Czy jest jakaś metoda żeby sprawdzić ile linków aktualnie prowadzi do mojej strony??

Sory za debilne pytania ;)

1. Update rankingu Google jest procesem ciągłym. To, że my nie widzimy zmian od razu to zupełnie inna sprawa.

2. Zliczanie linków także jest procesem ciągłym.

3. Najlepiej w MSN: site:twojastrona.pl

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

z tego co sie nauczylem na tym forum to liczy sie nietyle ilosc 10-20 co ich systematycznosc.

Ja na przyklad(tak sie nauczylem dzieki forum:))dodaje 5-10 linkow dziennie i tak systematycznie zwiekszam ta ilosc, google widzi wzrost linkow i w DC zaczynaja sie wszystkie zmiany tylko to wymaga czasu i cierpliwosci z naszej strony.

Perła beskidów zaprasza na Noclegi Ustroń. Gorąco polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności