Skocz do zawartości

Aplikacja SEO

pablo128

Rekomendowane odpowiedzi

zrób screaming froga tańszego z lepszymi funkcjami :)

W moim zamierzeniu było zrobienie aplikacji użytecznej, no i freeware. Sukcesywnie będę rozwijał projekt i dodawał kolejne feature'y. Dzięki za zainteresowanie :)

Hej! Dokonałem upgrade'u apki

Jest lepiej niż było program przynajmniej już się uruchamia ;)

Hahahaha, no widzisz :P

Wynika z tego, że nie miałeś na kompie tej DLLki, którą dołączyłem teraz albo był problem z wersją JVM.

Cieszę się, że działa :)

Zapoznałem się z opcjami Screaming Frog'a. To jest apka bardziej do analizy poprawności linków, grafik etc.

W moim założeniu była dobra analiza danych, tak by użytkownik nie był zasypywany danymi. No i przede wszystkim chodziło mi o te procentowe wskaźniki, które oparłem na książce Grappone, Couzin pt. "Godzina dziennie z SEO".

Jestem otwarty na propozycje i uwagi, ale nie zamierzam powielać gotowych już rozwiązań, ponieważ one już są i można z nich korzystać :P, a mi zależy na tworzeniu nowej jakości i nowych/innych możliwości - choć zdaję sobie sprawę, że to trudne.

Problem był w Javie. PS. starsze wersje z gałęzi 7.x nie są komaptybilne z Twoim programem.

Przetestowałem program i niestety jest mocno przeciętny. Plus za chęci ale furory nim nie zrobisz. Pomysł ze zrobieniem drugiego tańszego Screaming Froga nie jest głupi.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Problem był w Javie. PS. starsze wersje z gałęzi 7.x nie są komaptybilne z Twoim programem.

Przetestowałem program i niestety jest mocno przeciętny. Plus za chęci ale furory nim nie zrobisz. Pomysł ze zrobieniem drugiego tańszego Screaming Froga nie jest głupi.

Działa z najnowszą wersją javy, sprawdzone.

Apka jest prosta, to prawda. Ale ciężko mi było znaleźć taką, która analizowałaby tak bardzo stosunek słów na stronie. Program będzie rozwijany, więc kto wie.

W tym momencie istotne jest dla mnie, w którą stronę mam go rozwijać. Jakie rozwiązania przydałyby się.

Polecacie kopiowanie Screaming Froga, no zobaczymy. Po pierwszym kontakcie z tym programem wydaje mi się on całkiem prostym zasypywaczem informacji.

Jeśli faktycznie przydałoby się to Wam, społeczności SEO, to może faktycznie warto pójść tą drogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności