Skocz do zawartości

Linkowanie mapy strony i tego typu podobnych

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest sens linkować tego typu podstronę:

https://goo.gl/jdcFM

Chciałbym żeby w wynikach wyszukiwania pojawiała się podstrona z konkretną ofertą, czyli przykładowo

na "projektowanie logo + miasto" chciałbym żeby pojawiała się podstrona o projektowaniu logo.

Na podstronach dotyczących konkretnych miast jest zrobione linkowanie wewnętrzne. Czy mogę przyjąć że ono przekaże siłę linków na podstrony z ofertami? Czy linkowanie tej "mapy miast" + ew każdego miasta po kolei ma sens waszym zdaniem?

Jeśli tak to w jaki sposób wybierać anchory do linkowania tej mapy miast? Czy linkowanie jej na fraze "projektowanie logo" nie przyniesie negatywnych skutków (w sensie spadku pozycji podstrony z ofertą)?

I przy okazji, czy na podstronie z miastem warto wstawić mapkę google z zaznaczonym punktem miasta?

Moje pytanie jest ściśle związane z linkowaniem w celu podnoszenia pozycji a nie indeksowania podstron z miastami.

Kazda z tych stron ma inny content. Tekst, realizacje etc.

:okularnik: to po pierwszym akapicie

Poniżej wyświetlamy realizacje, które stworzyliśmy dla klientów z miasta Bytom i okolic.

Chętnie zajmujemy się całościową obsługą firm oraz instytucji. Zachęcamy wszystkich z tego obszaru do umówienia się na niezobowiązujące spotkanie w naszy biurze, lub w wyznaczonym przez Państwa miejscu.

Poniżej wyświetlamy realizacje, które stworzyliśmy dla klientów z miasta Barczewo i okolic.

Chętnie zajmujemy się całościową obsługą firm oraz instytucji. Zachęcamy wszystkich z tego obszaru do umówienia się na niezobowiązujące spotkanie w naszy biurze, lub w wyznaczonym przez Państwa miejscu.

Poniżej wyświetlamy realizacje, które stworzyliśmy dla klientów z miasta Andrychów i okolic.

No tak, ale ja bym chciał pozycjonować się na szereg miast, szczególnie śląskich - nie chciałbym spamować tymi frazami na każdej podstronie produktowe. Wartość dla klienta? Jedyna to wyświetlenie realizacji, które są wykonane dla firm okolicznych, być może zobaczy tam kogoś znajomego.

Czy z punktu algorytmu, linkując podstronę np bytomia na frazę "logo" mogę przypuszczać że dzięki linkowaniu wewnętrznemu siła tego linka zostanie przekazana na odpowiednią podstronę?

PS. poprawiłem już teksty, dzięki jeszcze raz!

Ta strona jest zupełnie bezsensu. Lepiej zrób jedną z oryginalnym contentem i w nim zawrzyj info na jakim terenie działasz, wnioskując po lokacji miast, można stwierdzić że prawie cała Polska.

czyli co, mam wymienić po przecinku X miast? to troche pod upychanie słów kluczowych podpada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności