Skocz do zawartości

15 kłamstw SEO

ErgoSeo

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że są już tematy o Panu Krzyworączce i filmik jest dość stary, ale ja właśnie natknąłem się na ten mega filmik. Do szukania zainspirował mnie bloga Beerbant-a na którym znajduje się wpis o Panu który nazywa się Krzyworączka

Filmik: youtube.com/watch?v=sFzSuCx6Uuo

Najbardziej podoba mi się twierdzenie, że sporo ryzykujemy zlecając pozycjonowanie i żeby robić to samemu (bo firmą SEO zależy na własnym zarobku a nie na naszym biznesie). Idąc tym tokiem rozumowania, jak mam sp. z o.o. nie powinienem zlecać księgowości bo lepiej zrobić to samemu.

,

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Telefon dla emeryta jest dobry :D Gość pokazuje wejścia dane jak twierdzi z całego miesiąca a ja widzę na tym jego wykresie 19 dni - to kto tutaj kogo oszukuje? Na akwizytora to on się nadaje...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W sumie można jakąś wiedzę wynieść z jego wypowiedzi, ale przyznam większość są to półprawdy, które często nijak się mają do seo. Jakby nie było gość umie się lansować.

Moderowany katalog stron internetowych 123seo.com.pl. Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności