Skocz do zawartości

[Wykonam] Doświadczony copywriter szuka zleceń

shav

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Żeby nie przedłużać i nie bawić się w przesadne opisywanie własnej osoby - copywritingiem zajmuję się od ponad 6 lat, przez ten czas napisałem kilka tysięcy tekstów. Z racji długości i poziomu skomplikowania były to głównie precle, ale zdarzały się też większe zlecenia - artykuły na blogi i różnego rodzaju serwisy, a nawet 2 e-booki.

Przez ten czas miałem również przyjemność współpracy z kilkoma firmami. To właśnie taka forma (stałe zlecenia) najbardziej mi odpowiada, chociaż nie wykluczam również współpracy doraźnej.

Niezależnie od tego, czy potrzebujesz copywritera "na pełen etat", czy też Twój obecny pracownik nie wyrabia się z natłokiem zleceń - chętnie pomogę.

Co do cen - jest to kwestia indywidualna, zależy od tematyki, oczekiwanej jakości tekstów, ich ilości itd - proszę pisać, a jestem przekonany, że uda nam się dogadać.

Wszystkie moje teksty są pisane ręcznie i cechują się 100% unikalnością. Na życzenie - próbny tekst na wybrany przez Ciebie temat, zupełnie za darmo. Proszę w mailu wskazać tematykę, pożądane słowa kluczowe, a ja postaram się przekonać Cię do moich tekstów.

Kontakt za pośrednictwem poczty elektronicznej - odpisuje zazwyczaj w ciągu kilkunastu minut.

pakrzystyniak@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do współpracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności