Skocz do zawartości

Pierwsza wypłata

TomashCK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

W roku 2012 posiadałem stronkę na której zarabiałem na adsense. Na koncie przekroczyłem już minimalna kwotę. Tak jak pisałem ostatni raz zarabiałem w roku 2012 na stronce która już nie istnieje. Adsense po każdym miesiącu weryfikuje zarobki. I stąd moje pytanie, jeżeli teraz chce wypłacić te pieniądze to oni będą sprawdzali czy strona istnieje itp. czy te zarobki są już zweryfikowane ?

Prawie na pewno będą sprawdzać co tylko jest możliwe.

Strzelam, że mają gdzieś kopie stron, na których były emitowane reklamy. Jeśli nie, to na pewno potrafią korzystać z internetu i sami je znajdą. ;)

Moim zdaniem twoje zarobki z zeszłego roku zostały już sprawdzone od czasu, kiedy już nie wyświetlasz reklam, a kiedy mogłeś je wypłacić. Ale to jest moje zdanie, tak na logikę.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Gdzieś w okolicy pierwszej wypłaty na pewno jest dokładniejsze sprawdzenie (co kończy się płaczem naruszających regulamin, że "zbanowali mnie zaraz przed wypłatą"). Pytanie tylko -- czy w momencie przekroczenia progu, czy w momencie zlecenia wypłaty.

Ja mam podobną sytuację. Z tą różnicą że strona nadal istnieje, ale dostała filtr i dlatego usunąłem, z niej reklamy. Ale jak już ktoś napisał na forum pracownicy google nie są głupi i potrafią wyłapać takie sprawy jak oszustwa i naruszenie regulaminu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności