Skocz do zawartości

Nienaturalne linki kilka pytań

SEOOWIEC

Rekomendowane odpowiedzi

walczę z filtrem od 10miesięcy, wszelkie możliwe linki zostały pościągana i pozgłaszane, we wnioskach pisze na różne sposoby, w tym prośby o wskazanie jeszcze nienaturalnych linków... niestety mają w du... webmasterów i jedyne na co ich stać to automatyczna odpowiedź

napisałem do nich dwa razy prośbę o ponowne rozpatrzenie strony

Ile czasu czekałeś za każdym razem na odpowiedź?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

dla założyciela tematu: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/175074-nienaturalne-linki/ to masz lekturę...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@zgred przecież w tym temacie nic nie ma, sam podsumowałeś te 21 stron, że jest o niczym...

Jak już przeczyta te 21 stron to przynajmniej sam się dowie, że tam nic nie ma:P

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

napisałem do nich dwa razy prośbę o ponowne rozpatrzenie strony

Ile czasu czekałeś za każdym razem na odpowiedź?

1 raz czekałem na odpowiedź 5 dni.

2 raz czekałem na odpowiedź także 5 dni.

Za każdym razem ta sama odpowiedź.

Będę im spamował aż się znudzą.

Serwis jest wartościowy.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Karol - statystycznie, im częściej ślesz tym dłużej czekasz na odpowiedź ;)

Ja ostatnio po banie ręcznym(wiem wiem, ale to były testy :lol:) czekałem pierwszy raz 3 dni, drugi raz miesiąc, trzeci raz miesiąc :D Oczywiśćie nic nie robiłem w tym czasie ze stroną, pewnie dltego taka olewka(a problemy były onsite ;).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Witam

Ma ktoś jeszcze jakieś doświadczenia ile oczekuje się na odpowiedź na ponowne rozpatrzenie ?

Ja wysłałem prośbę dwa razy i za pierwszym razem dostałem odpowiedź po 3 dniach ( negatywną oczywiście ;) ) , natomiast teraz czekam już blisko 4 tygodnie.

Mnie się wydaje, że czas oczekiwania jest zależny od tego co się napisało w rozpatrzeniu, ile grzechów się wymieniło, opisało jaką pokutę sobie samemu daliśmy i im więcej tym odpowiedź szybsza.

kiedyś naskrobałem im żeby te linki, które im się nie podobają po prostu zignorowali, bo ja nie mam czasu się w nich babrać i zastanawiać się, który wg ich widzi mi się może być tzw. "nienaturalny", poza tym podpier... godzi w moją moralność, więc tego na pewno nie uczynię :) Napisałem, że każdy może sobie wstawić linka do mojej strony gdzie chce i co ja na to poradzę? Dałem im zielone światełko żeby bez dalszego powiadamiania mnie o swoich niezwykle cennych odkryciach dotyczących linków do mojej strony prowadzących (aczkolwiek bardzo cenię ich skrupulatność i chęć informowania mnie o tym ;) ) te, które uważają za "nienaturalne" ich cudowny algorytm zignorował. I że doceniam ich chęć kontaktu ze mną, ale dziękuję za kolejne auto-wiadomości, proszę o znacznik "ignore" dla moich linków i na tym zakończmy ten temat.

W odpowiedzi - kolejny "auto-duplicate-content" ;) żeby chociaż z tbs skorzystali spamerzy ;)

Innym razem chciałem ich podejść z innej strony i poprosiłem o podanie linków, które są nienaturalne, bo ja niestety mimo szczerych chęci nie wiem, które to.

Odpowiedź - j.w. :)

kiedyś naskrobałem im

..

...

Odpowiedź - j.w. :)

Widzisz oni mają problem - jeszcze nie nauczyli czytać swoich algorytmów po Polsku.

Boty nic nie zrozumiały z Twojego przesłania. Próbuj może pisać to samo w różnych językach :)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

natomiast teraz czekam już blisko 4 tygodnie.

Przecież jest okres urlopowy :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panie krzys2 na przyszłość prosiłbym żeby Pan raczej założył osobny wątek bo z mojego zrobił się mały śmietnik. Podziękowania dla heretyk za odpowiedz. Ogólnie ile linków się dało tyle usmołem resztę zgłosiłem, średnio na odpowiedz czekam 2 tygodnie. Wychodzi mi na to że pozostały linki sitewide, będę chciał je oznaczyć jako nofollow jeżeli to nie pomoże to już nie mam pomysłów. Najgorsze jest to że mam też trochę naturalnych linków ze stron o niskim tr, dochodzi do tego że zaczynam popadać w paranoje i wszystkie linki zaczynają być podejrzane i pewnie o to chodziło google. Aczkolwiek jak będę dalej zgłaszał linki i je usuwał to wyjdzie na to że pozycjonowanie strony przez ostanie lata nie miało sensu bo będę znów na początku drogi, google w swojej hipokryzji zaczyna przekraczać wszelkie granice.

Ps. Ja tez pisałem już do nich żeby zignorowali linki, które według nich są złe albo żeby je wskazali ale jak u wszystkich co byśmy nie napisali odpowiedz jest z automatu istny absurd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności