Skocz do zawartości

Layouty, grafika, logotypy, banery

TTF

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kilka wybranych projektów ( layoutów ) sklepów i serwisów.

Każdy projekt jest tworzony pod indywidualne wymagania, jednakże zawsze dajemy uwagi i swoje propozycje.

Projektujemy również banery na strony, logotypy i ulotki.

Proszę oczywiście o komentarze do tych prac.

catherina_img1.jpg

naturaj_img1.jpg

downtown_img1.jpg

Dokładnie :) uczyłem się 2 lata photoshopa ale z przerwami, najgorzej jeśli się go nie używa to nie ma możliwości rozwoju . Fajne projekty, fajnie gdyby ktoś nagrał tuturiala jak coś takiego zrobić od podstaw (oczywiście zaznaczył skąd pobrać odpowiednie dodatki jak czcionki, graniedy itp...)

Przy tworzeniu takich grafik i layoutów oprócz doskonałego poznania programu w jakim się działa, trzeba czytać/oglądać trendy światowe.

Niestety bardzo często nasze projekty za bardzo odbiegają od wizji klientów i rzadko który decyduje się na "szaleństwo" pozostając w utartych ramach i szablonach. Niestety.

Dla odmiany kilka logotypów

ammo_img3.jpg

division_img3.jpg

clepsydra_img3.jpg

teleorigin_img3.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Przepraszam że długo nie odpisywałem ( a braku czasu nie wchodziłem na forum ) - priorytetem do kontaktów jest mail :)

#bliker

Przy 5 wstępnych projektach ( tworzonych wg. ustaleń i wymagań ) koszt oscyluje w granicach 250 - 300 pln netto

Inne warunki do ustaleń indywidualnych.

#Nerox

Format oddania logotypu klientowi jest do ustalenia ( .pdf , ps, ai )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności