Skocz do zawartości

[startup] SEOzapytania.pl - codziennie nowe zapytania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz można założyć konto bezpłatne pod adresem: https://www.seozapytania.pl/dostep/

Konto bezpłatne: widzi liczbę zapytań oraz kiedy dochodzą nowe (data i godzina dodania). W każdej chwili można zamienić konto na płatne poprzez subskrypcję lub zgłoszenie na e-mail / formularz kontaktowy z poziomu panelu użytkownika.

W najbliższym czasie dojdzie opcja powiadomienia na e-mail w momencie dodania nowego zapytania.

W sumie kończę teraz korzystanie z okresu testowego - myślałem, że to będzie taka ściema na wyciągnięcie kasy, ale faktycznie przypływ zapytań jest zgodny z obietnicami. Chyba zaryzykuję na tydzień i zobaczymy, czy to na pewno są prawdziwe zapytania, czy jakieś fake.

W sumie kończę teraz korzystanie z okresu testowego - myślałem, że to będzie taka ściema na wyciągnięcie kasy, ale faktycznie przypływ zapytań jest zgodny z obietnicami. Chyba zaryzykuję na tydzień i zobaczymy, czy to na pewno są prawdziwe zapytania, czy jakieś fake.

Nie wszędzie gdzie ktoś z Polski coś robi musi być ściema :) Ja wierzyłem w ten projekt od razu. Ściemniać za 100zł to też by się chyba nikomu nie chciało + sam ich widziałe mw Adwords i w topie.

seo is dead

Będzie opcja pokazująca ile razy ogłoszenie zostało wyświetlone (tylko unikalne wyświetlenie aktywnych użytkowników).

Limit użytkowników też będzie wprowadzony. Na pewno nie będzie to 100 kont bo tak jak pisałem 3 strony wcześniej wtedy firmy nie będą miały konwersji, a brak konwersji nie będzie powodował zakupu dostępu do bazy.

• 3 tygodnie później...

Było zbyt wielu chętnych i za mało zapytań aby były dobre wskaźniki konwersji dla płacących.

Tak jak pisałem na początku projekt miał na celu konwersje dla firm, jeśli mamy 20 czy 40 firm chętnych a 60 zapytań to projekt całkowicie traci sens. Obecnie poszerzamy pole zbieranie zapytań i jak przekroczy 200 - 300 miesięcznie projekt zostanie uruchomiony na nieco zmienionych zasadach ze sztywnych ograniczeniem na każde 7 dni.

Na chwilę obecną dostęp jest wstrzymany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności