Skocz do zawartości

Grupa Bauer kupuje Sunrise System

fortunately102

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zadowolony też może być robiony w balona

Widzę, że muszę wyjaśnić co to jest zadowolony klient.

Zadowolony klient to taki, który osiągnął wymierne i zakładane zyski.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Czyli twierdzisz, że firma SS nie ma zadowolonych klientów, wszyscy inni są zmanipulowani przez telefon. :)

Przytoczę jedną z zasad marketingu na temat zadowolonego klienta.

Jeden zadowolony klient przyprowadzi do Twojej firmy kolejnych sześciu kupujących, a jeden niezadowolony sprawi, że jedenastu nigdy nie przyjdzie.

Teraz powtarzam pytanie.

Których klientów jest więcej? :)

Edit.

Zakładam, że firma Bauer robiła badania rynkowe. Jakie są wyniki? Negatywne czy pozytywne? ;)

Może ktoś zadzwonił do prezesa tej firmy i wmówił, że będzie zadowolony. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ciekawe jaki jest stosunek zadowolonych klientów do niezadowolonych. Która grupa jest liczniejsza.

Pytanie jest źle sformułowane, powinno brzmieć jaki jest stosunek zmanipulowanych klientów do świadomych faktu robienia w balona.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beer ale nie możesz uogólniać, niektórym wystarczają "dziwne frazy" sam wiesz, że są klienci, którzy jak się uprą na jakąś frazę, to nie odpuszczą (mimo, że fraza nie przyniesie efektu, ale ich konkurencja jest na tą frazę i tak w kółko...)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

W przypadku SS model finansowy jest prosty - zarabiają kupe szmalu na frazach z zerowym lub bardzo małym ruchem nazywają to frazami pomocniczymi" , frazy o średniej i wysokiej konkurencji nie wchodzą bo i po co ? Jak główna kasa schodzi z tych "zerówek".

Analiza jednego przykładowego klienta - 1300 zł/mies za miesięczne odwiedziny z płatnych fraz 10-100 odwiedzin ....

są klienci, którzy jak się uprą na jakąś frazę

W przypadku SS a raczej w większości przypadków to oni "sugerują" te całe "frazy pomocnicze" które niby pomagają przy pozycjonowaniu.

Poza tym chyba każdy z nas zdaje sobie sprawę w różnicy kosztów SEO pomiędzy TOP1 a TOP10 - a w cenniki SS te różnice są minimalne a nieświadomy klient nie zdaje sobie sprawy z wałka ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja wiem, jak to działa. Chodziło mi o to, że gro klientów nie zastanawia się nad frazami, często wpisują sobie powiedzmy frazę w google i jest tam ich konkurencja, stąd biorą co popadnie. Dochodzi do tego brak wiedzy, brak wsparcia itd.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...

Siur ;) ostatnio jeden klient który dzwonił był zadowolony z tego, że jest TOP3 na nazwę własną :D

ostatnio jeden klient który dzwonił był zadowolony z tego, że jest TOP3 na nazwę własną

Kolejna firma na którą trafi klient powie: Panie, Oni Pana oszukiwali, ja Pana nie oszukam. ;)

U nas jest po prostu mega dowolność i niska odpowiedzialność, stąd problemy.

U nas jest po prostu

U nas jest po prostu tendencja na robienie interesu w rok. Trzeba zarobić na dostatnie życie, dom, samochód na emeryturę w rok lub sezon. Niestety, dorabiać się trzeba latami, często całe życie.

Bardzo ładnie widać to obecnie nad naszym morzem. Ceny horrendalne, wczasowicze wola jechać do Chorwacji lub Bułgarii ponieważ tam jest taniej.

I tutaj się całkowicie zgodzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności