Skocz do zawartości

Z panietnika kobiety zwyczajnej...

Vitis

Rekomendowane odpowiedzi

Poniedziałek

Poszłam do doktora, ażeby mi co dał, bo na więcej dzieci nas z Zenusiem nie stać. Najpierw spytał, jak mi się układa współżycie. Ja powiedziałam, że normalnie: ja się układam, a Zenek se współżyje. Doktor dał mi różne takie tabletki i gumkę dla Zenusia. Potem polecił kalendarzyk małżeński. Chciałam kupić w kiosku, ale mieli tylko orbisowski. Aha! Doktor założył mi taką fikusną spralkę....

Wtorek

Zenuś se pofolgował. Tylko z roboty wrócił, od razu się za folgę chwycił. Śmiechu miałam co niemiara, bo przy folgowaniu spirala puściła i tak się zasprężynowała, że Zenusiem o tapetę cisnęło.

Środa

Dziś jak się Zenuś zabrał do folgowania, to sięgnełam po prezerwatywę. Nie spodobała mu się ona. Może trzeba było wyjąć ze sreberka??? Teraz mnie uwiera i przy chodzeniu zgrzyta.

Czwartek

Doktor kazał mi dokładnie liczyć do 28 względem dni płodnych. No tak jak wieczorem Zenuś folgę wyjął i zległ na mnie, zaczęłam liczyć ...doliczyłam do 7 i zasnęłam, bo jak człowiek z trzeciej zmiany wróci to jest taki utyrany, że tylko by spał.

Piątek

Wzięłam tabletkę. Zleciała mi po ciemku na dywan. Zaczęłam szukać, a że się przy tym szukaniu wypięłam, Zenuś na nic nie czekał. Zaszedł mnie znienacka od tylu, skorzystał z wypięcia i pofolgował se do woli. Co te chłopy w tym widzą???

Sobota

Wetknęłam se takie dwie śmieszne pianki. Dwie - na wszelki wypadek. Ale się Zenuś przeląkł;) Jak się speniły, to pomyślał, że to jaka choroba, albo że tymi piwami pryska, co ich wcześniej osiem wypił, bo go po wódce suszyło.

Niedziela

W telewizji pani poseł Labuda mówiła o minionym okresie. Szczęściara!!! A mnie się spóźnia.

Poniedziałek

Doktorzy znają swój fach! Ten mój mówił, żebym względem kontroli zaszła do niego za tydzień. Tydzień minął no i zaszłam, tylko że nie do doktora, ale jak zwykle. Co ja teraz pocznę? Zenuś mówi, że pewnie chłopaka.

Najlepszejsza, najoryginalniejsza i najprofesjonalniejsza Fotografia Ślubna w Bolesławcu:)

I taka skromna Grafika Reklamowa

Oczywiście wszystko to jest tam, gdzie lezy Bolesławiec

I jeszcze jedno :

Idzie facet ulicą patrzy a tam strzałka z napisem: "burdel u sióstr

urszulanek"

Hmmm, myśli facet, tego jeszcze nie było. Wszedł, a tam za ciężkim dębowym

biurkiem siedzi stara zakonnica i pyta:

- czego chciał?

- n... no... skorzystać z, z, z u-u-usług...

- płaci tu 500,- zł i idzie w te drzwi po prawej.

Zapłacił i poszedł, a tam na końcu korytarza kolejna, już młoda zakonnica

siedzi przy zwyczajnym biurku.

- witam pana.

- witam, chiałem...

- tak, tak wiem, 300,- zł i drzwi po lewej.

Zapłacił, poszedł. Na końcu korytarza widzi nowicjuszka siedzi przy

stoliczku...

- dzień dobry.

- dzień dobry, chiałem skorzystać z usług.

- ach, tak... 100,- zł i te drzwi za mną.

Zapłacił, już tyle wydał, to stówa go nie zbawi. wszedł, drzwi się

zatrzasnęły, a facet stoi na dworze, nie można już wrócić, bo klamki z tej

strony nie ma... rozgląda się (nieco skołowany), a tu mała tabliczka z

napisem:

"właśnie zostałeś wyruchany przez siostry urszulanki"

Najlepszejsza, najoryginalniejsza i najprofesjonalniejsza Fotografia Ślubna w Bolesławcu:)

I taka skromna Grafika Reklamowa

Oczywiście wszystko to jest tam, gdzie lezy Bolesławiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności