Skocz do zawartości

co się stało?

SilverT

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna historia ogólnie, to o policjancie który widząc bezdomnego kupił mu buty :)

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/policjant-kupil-buty-bezdomnemu-zdjecie-poruszylo-usa,291570.html

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Każde zdjęcię, to jakaś część większej historii...

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Szkoda, że niektórzy potrafią tylko pstryknąć fotkę i pójść dalej...

49a42d259a7ccadc186d4017625bae8a.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Fajna historia ogólnie, to o policjancie który widząc bezdomnego kupił mu buty :)

https://www.tvn24.pl/...usa,291570.html

Historia fajna,ckliwa - taka klasyczna w stylu USA.

Jednak fakty, są takie,ze ten zebrak wcale,aż taki biedny nie jest. Nadal siedzi bez butów, bo to jego sposób na wyłudzanie pieniędzy od naiwnych ludzi .

W całej historii nie chodziło o wyrachowanie żebraka, tylko o wspaniałomyślność policjanta. Dla mnie historyjka jak najbardziej "pro"... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności