Skocz do zawartości

CMS pod serwis dla miasta

małydzo

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

cześć

trojmiasto wymiata pod względem wyglądu. Ja osobiście zrobiłem stronę na joomli i póki co jestem zadowolony. Adres to www.opoznan.pl - szablon jateline4 ( oczywiście legalny ). Nie wiem co chcesz mieć na stronie dokładnie, ale mi wystarczy jak narazie joomla

pozdrawiam

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

• 2 miesiące temu...

Strona trojmiasto.pl zgadza się że jest ładna, ale trochę treści są naciapane i trochę ciężko się odnaleźć. W sprawie skórek na drupalu każda skórka którą możesz pobrać na drupal.org ma możliwość dodania jednej, czy dwóch kolumn. Sprawdź skórki na stronie drupala znajdziesz tam bazowe skórki na podstawie których możesz stworzyć swoją lub znajdź gotowe. Ktoś podał themeforest jako miejsce gdzie też znajdziesz skórki tylko że płatne. W razie pytań pisz.

Rozwiązania internetowe dla biznesu

Drupal Solution

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności