Skocz do zawartości

Rzetelna opinia o firmach pozycjonujących

Rekomendowane odpowiedzi

To forum to chyba ostatnie miejsce, na którym bym zadał takie pytanie...

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

ale nie pyta się wgnieździe szerszeni ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Szczególnie o opinie na temat konkurencyjnego szerszenia ;)

No ale by nie oftopować...

jeżeli ta firma, a nie wiem czy to ta firma (może inna o tej nazwie zajmuje sie przypadiem tez pozycjonowaniem), ale ma przy wycenie takie info:

1 bezpłatne pozycjonowanie w bing.com. onet.pl. interia.pl, wp.pl

2 nie używamy spamu

3 zdobywamy linki tylko najwyższej wartości dla google

to ja bym ich omijał raczej, bo to tak jak

1 do pozycjonowania dorzucił bym Ci bezpłatnie możliwość korzystania z wyszukiwarki Google, konto qmail, super system statystyk googlowskich, darmowe miejsce w GWT dla Twojej www i kilka innych bajerów

2 hasło najniższa cena z najwyższą pozycją i zostawianie pod tym względem konkurencji w tyle jakoś mi trudno sobie wyobrazić bez spamu

3 j.w

Wiem, że dobry kit ma zwrócić uwagę ewentualnego Klienta, ale są pewne granice, których moim zdaniem nie powinno się przekraczać.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

2 nie używamy spamu

3 zdobywamy linki tylko najwyższej wartości dla google

ale z tego powodu trzeba by zamknąć to forum bo tutaj to wszyscy tak robią :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

bo tutaj to wszyscy tak robią

Janie :)

Ciekawe co na to Baronowa ;)

O opinie ciężko, bo sami nie korzystamy z usług, a je oferujemy. Ale na + można zaliczyć, że (przynajmniej ja) nie kojarzę żadnej afery itp, sama storna raczej budzi zaufanie itp :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności