Skocz do zawartości

teksty pod precle w milionach

gseogen

Rekomendowane odpowiedzi

Na co moga sie przydac dziesiatki tysiecy artykulow pod precle?czy to wzmacnia strone?

Zastanawiam sie, bo mam setki tysiecy precli generowanych na stronie i czekam na rezultaty w google - poki co widze, ze sa dodawane do indeksu a zauwazylem tez ze jakosc ma dla googli znaczenie.

• 3 miesiące temu...

Jest generator artykułów napisany w javie. Jako dane wejsciowe przyjmuje temat tekstu tj. beda to slowa wyszukane z internetu pod tym haslem a danymi wyjsciowymi sa teksty wygenerowane na podstawie gramatyki jezyka polskiego. gramatyke mozna edytowac, dodawac nowe formy gramatyczne w dziedzinie systemu, choc jeszcze nie ma edytora online, tylko w notatniku albo automatycznie. Wygenerowany tekst mozna zobaczyc na stronce, w tej chwili wygenerowalem ok 180 tysiecy. w google indeksuje sie 3000 co kilka dni ale wyniki zwracaja tylko ok. 3 tysiecy. W tej chwili jest troche ruchu z losowych hasel.

"Firmy autorskie kuchni.Gnie efekty podejmowane serca.Reklamowa reklama w poznaniu ergonomii aplikacjo.katalog seo poznań oferowania informacji strukturze.sprzedaż poznań charakteryzuje grafiki wykwalifikowane dziecka.Lubuskiego efektu.Wie- systemy pierwsze.Prawnej komuni? jaka.Gotowe tworzenia referencj?.Profesjonalne ujedzenia stronie.Internetowego sukcesu.Skutecznej kampani? dystrybutora.Korporacyjne stworzenia frazie.Gwarantuje domeny.Wszechstronnego stanu.Oprze- strony.Najprostsze postanowienia metodzie.Proponuje pakiety wybrane wesela.Ilustruje wyniki interaktywne.Promocyjne zamierzania przewadze.Wykonanego wykresu.R�b profesjonalnego linka.Efektywnej izolacj? polityka.Stosuje ekologii.Zielonej profesjonali?cie klienta.Opolskiego wyniku.Sponsorowanej liczbie klinika.Skontaktuje pomoc?.Czytaj kompleksowego dnia.Edytuje statystyki.Zadowolonej pole lekarza.Graficzne witania umowie.Buduje sukcesy telefoniczne sita.Daje rekomendacji.Organizuje magazyny szybkie.Jakie korzystania warcie."

tutaj był ref link są wszystkie artykuły na temat "pozycjonowanie poznań"

Wyjątkowo nieudany ten generator :D - to chyba najbardziej łagodne określenie na jakie mogę się zdobyć patrząc na ten zlepek słów. Powodzenia. Jak dla mnie temat do zamknięcia.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności