Skocz do zawartości

Jaki Sklep Internetowy Wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Aktualnie jestem posiadaczem sklepu internetowego w shoper, ale delikatnie mówiąc jestem mało zadowolony zwłaszcza z BOK. Mam asortyment połączony z subiekt gt. Produktów mam bardo dużą ilość i potrzebuje oczywiście sklepu który będzie wysoko w pozycjach google tzn będzie dobrej budowy, oraz takiego który będzie połączony z subiektem gt.
W necie znalazłem coś takiego

https://www.aptus.pl

i z wyglądu mi się podoba ale nie wiem jak z budową ich stron czy są ok. W grę wchodzą firmy które tworzą sklepy internetowe gotowe i pod moje wskazówki (nie mam czasu ani umiejętności na konfigurowanie samemu)
Proszę o jakieś propozycje

Witam

Aktualnie jestem posiadaczem sklepu internetowego w shoper, ale delikatnie mówiąc jestem mało zadowolony zwłaszcza z BOK. Mam asortyment połączony z subiekt gt. Produktów mam bardo dużą ilość i potrzebuje oczywiście sklepu który będzie wysoko w pozycjach google tzn będzie dobrej budowy, oraz takiego który będzie połączony z subiektem gt.

W necie znalazłem coś takiego

https://www.aptus.pl

i z wyglądu mi się podoba ale nie wiem jak z budową ich stron czy są ok. W grę wchodzą firmy które tworzą sklepy internetowe gotowe i pod moje wskazówki (nie mam czasu ani umiejętności na konfigurowanie samemu)

Proszę o jakieś propozycje

Z GPL warto pomyśleć nad Gekosale, godne uwagi jest także selly.pl

Gekosale jest nie polecany i chyba na tym jest z ulepszeniami Wellcomerce o ile dobrze pamiętam.

Masz PrestaShop do którego kupujesz podłączenie do Subiekta (nie wiem czy to na stałe, czy w formie pluginu, ale wiem że jest) - jest sporo firm, które zmodyfikują jak zechcesz.

PS. Ewentualnie może wypróbuj Xannshop - bo to jest tego typu firma o którą pytałeś w pierwszym poście.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Aktualnie jestem posiadaczem sklepu internetowego w shoper, ale delikatnie mówiąc jestem mało zadowolony zwłaszcza z BOK.

Z czego dokładnie jesteś niezadowolony?

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Ze sposobu prezentacji produktów(klient musi się u mnie przebić przez 10 stron żeby znaleźć odpowiedni rozmiar), i największy problem to połączenie subiekta ze stroną...., tu się zaczynają schodki. Jak doda się produkt do sklepu a później np. chce dodać zdjęcie tego produktu to ni huhu, bo najpierw muszę usunąć produkt ze sklepu a dopiero wtedy dodać się zdjęcie. I jak ma się już produkty w sklepie i się je powiąże ze sobą i któryś produkt nie ma zdjęcia to się robi nie mały problem, bo trzeba kasować produkty wraz z ich powiązaniami. A jak się skasuje produkt i wprowadzi z powrotem to dostaje nowy adres www. Czyli produkt jest nie zaindeksowany przez ok 2 tyg. Jest jeszcze kilka spraw które dotyczą powiązania Subiekta z Shoperem, a BOK z góry zlewa wszystkie moje prośby

Gekosale jest nie polecany i chyba na tym jest z ulepszeniami Wellcomerce o ile dobrze pamiętam.

Masz PrestaShop do którego kupujesz podłączenie do Subiekta (nie wiem czy to na stałe, czy w formie pluginu, ale wiem że jest) - jest sporo firm, które zmodyfikują jak zechcesz.

PS. Ewentualnie może wypróbuj Xannshop - bo to jest tego typu firma o którą pytałeś w pierwszym poście.

Czemu Gekosale jest niepolecany?

Co do Presty to także jest to dobry wybór.

A jak rozpoznać jakiego typu sklep oferuje firma czy to PrestaShop czy inny? Poszukuje firmy która zainstaluje, dopasuje szatę graficzną i zrobi filtrowanie produktów pod moje wytyczne.

No jest sporo firm, kóre oferują takie usługi, tylko rozchodzi mi się o to, żebym się ponownie nie wpakował w firmę taką jak shoper. I szukam porady co byście mi polecili(jakiego typu sklep), i jaką firmę która by to zrobiła

......

PS. Ewentualnie może wyprĂłbuj Xannshop - bo to jest tego typu firma o ktĂłrą pytałeś w pierwszym poście.

a teraz będzie auto reklama bo marketing szeptany to to nie jest ;-)

Polecam https://www.forum.optymalizacja.com/topic/171395-oferta-xannshop-40-e-sklep-nowej-generacji-w-pelni-seofrendy/

Marketing internetowy dla firm

• 4 tygodnie później...

Innych też było dużo na tym forum. Bardzo dużo, a teraz użytkownicy marudzą, że co chwilę coś nie działa, a właściciel produktów już inny (chyba). Tak więc to nie jest żadnym wyznacznikiem. Oczywiście nie porównuję xanna do wiadomego jegomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności