Skocz do zawartości

Grupa blogów z dodawarką

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Grupa precelków rośnie w siłę - coraz lepiej wyglądają dane o BL - kilkaset to minimum, a niektóre mają już po kilka tysięcy. Site również idzie w górę. Nie wszystkie statystyki w https://precle.eu/dodawarka są aktualne, ale też już są odświeżone.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

• 2 tygodnie później...

Tak jak pisałem grupka coraz bardziej się rozrasta pod kątem BL i site, efekty dalej są bardzo dobre. Wklejam najświeższy test. Dodałem do obserwowania 5 września.

kal.jpg

przypomnienie PR:

PR 5 - 4 strony

PR 3 - 6

PR 2 - 10

PR 1 - 3

PR 0 - 7

Za parę dni będzie już 3 miesiące odkąd grupa istnieje, więc pora na małe podsumowania domen. Na początek 4 z PR 5:

1. xxxxx.xxx.pl

Page Rank: 5

Google site: 681

Back links: 2 198

Citation Flow 19

Trust Flow 15

2. xxxxxxxxxxxxxxxx.pl

Google site: 1 300

Back links: 3 876

Citation Flow 14

Trust Flow 7

3. xx.xxx.pl

Google site: 655

Back links: 2 548

Citation Flow 23

Trust Flow 14

4. xxxxxxxxx.pl

Google site: 1 530

Back links: 2 860

Citation Flow 13

Trust Flow 4

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Nowość! Automatyczne podlinkowanie wpisów na face.

Wszystkie wpisy w grupie są automatycznie publikowane na facebooku - z linkiem do wpisu. Zachęcam do aktywności na stronie społecznościowej, aby podnieść wartość odnośnika do wpisu. Link do fanpage na facebooku można znaleźć w mailu przesyłanym po publikacji.

Witajcie.

Jestem świeżo po teście grupy Precle.eu (data dodania pierwszych wpisów 11.10.13, częstotliwość 5 wp/12h) . Poniżej lista zmian pozycji w okresie 11.10 - 25.10. Frazy w większości średniej konkurencyjności, lokalne Kraków. W trakcie testu skupiłem się głównie na frazie widocznej na ostatnim wersie raportu aby nie przedobrzyć. 10% w dodanych wpisach to ostatnia fraza, reszta to frazy ogólne. Po kilku dobrych dniach zanotowaliśmy powrót do TOP10 na wysoką pozycje w serpach i od tamtej pory cały czas regularnie się utrzymujemy.

precle_eu.jpg

W najbliższym czasie dzięki uprzejmości Archila przedstawię kolejny, drugi test grupy.

Wpisz się do nowego darmowego katalogu firm !

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Witam, był ostatnio problem z dodawaniem wpisów z dodawarki - część precli ich nie przyjmowała - okazało się że hostingi poblokowały własne ip i niektóre precle nie wykonywały poleceń dodawarki. Przeniosłem 15 domen na nowe hostingi - sprawa powinna być załatwiona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności