Skocz do zawartości

Jaki Sposób Pozycjonowania Wybrać?

Speedo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mówisz o tworzeniu zaplecza na darmowych hostingach?

Czy mógłby ktoś z doświadczeniem w optymalizacji stron opartych o wordpress przeanalizować moją stronę, ponieważ mam sporo wątpliwości co do poprawnego jej działania.

Prosiłbym o kontakt na gg: 12775068

mówisz o tworzeniu zaplecza na darmowych hostingach?

między innymi :)

wrzuć sobie stronę do jakiegoś validatora optymalizacji i na szybko wyskoczy Ci - co masz nie tak, ew. o optymalizacji wp było już tu wiele pisane, co sam się nauczysz to Twoje :)

kwestia czy twój link będzie na 1 stronie, dobrze podlinkowanej, czy na 11333 zapomnianej przez ludzi i G.

Generalnie linki z takich miejscówek, o ile nie są rozjechane przez automaty są przydatne.

Nawet lekko podlinkowane darmowe zaplecze zrobione z odrobiną serca, jest lepsze niż zaspamowane katalogi.

W Microsite Managerze Basic możesz stworzyć kilkadziesiąt stron zapleczowych dziennie, jak poszukasz to zgarniesz go nawet za kilka dyszek :)

Stawiaj na piramidy, dobrze wszystko podlinkowując.

---

Z poważaniem,

Maciej Kielski

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Okej, dreczy mnie jeszcze jedna kwestia. Wyobrazmy sobie ze ktos wpisuje w google fraze ,np "call of duty cheats" to czy jest roznica jezeli stworze domene ,np. Cheatscallofduty.com a callofdutycheats.com ? Czy ma to wplyw na wysokosc pozycji w google? Uzywalem narzedzia google keywords tool i sprawdzilem zarowno fraze "call of duty cheats" jak i "cheats call of duty" i miesieczna liczba wyszukan byla taka sama, google potraktowalo je jako dwie takie same frazy, tak wiec czy kolejnosc slow w domenie ma znaczenie?

P.s. Przepraszam, ze bez polskich znakow ale pisze na tablecie i jeszcze go nie rozpracowalem

Pavlo911 domena ma bardzo duże znaczenie, np. callofdutycheats.com będzie o wiele wiele wyzej niz np. lubiekasztany.com pod frazą "call of duty cheats" , dlatego prosiłbym o nie wprowadzanie mnie w błąd ;)

Czy ktoś mógłby się jeszcze wypowiedzieć na temat mojego poprzedniego postu? Jest to dla mnie dość ważna kwestia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności