Skocz do zawartości

Nieumyślne spowodowanie śmierci - art. 155 kk

tako

Rekomendowane odpowiedzi

Że to niby ja. Ja bym świadomie nie linkował mojej strony z tego forum, bo to może zaszkodzić.

ktoś pewnie też nieświadomie napisał ten art w pamiętniku :D

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i mamy namacalny dowód, że zbyt długa abstynencja szkodzi .... :D

ktoś pewnie też nieświadomie napisał ten art w pamiętniku

A to efekt wprowadzenia poprawki do tej ustawy o e-sądach ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Abstynent, @Content, a teraz @tako. Wstydzisz się pisać ze swoich wcześniejszych kont? BTW, idę w zakład że masz więcej.

Jak ktoś tak pisze to sam ma mnóstwo kont.

Nie zaszkodziłoby też sprawdzić palto zmarłego czy samochod go nie ochlapał gdy szedł chodnikiem tego samego dnia i ustalać co to był za samochód.

Należy wezwać na świadka palto, samochód, chodnik i kałużę.

I kierowce przede wszystkim. Pouczony o odpowiedzialności karnej za fałszywe zeznania bedzie musial powiedzieć, czy nie jechał za szybko przez co krople wody poleciały na zmarłego. I tu już mamy kryminał naruszenie przepisów skutkiem czego zmarły został ochlapany. Tłamsił w sobie złość bezsilną aż wykorkował potem w domu. Art. 155 kk jak malowany.

MULTIKONTO

A u Bogusia w Ameryce murzynów biją ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A u Bogusia w Ameryce murzynów biją ...

e, naprawdę? Prezydenta też?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Autor bloga dostał wezwanie w charakterze świadka a nie podejrzanego. Kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem.

a ja myślałem że umiejętność wciśnięcia linku do gniota :)

btw. to jest z zasady podejrzany typ więc co za różnica :D

Prezydent jest Afroamerykaninem, aby politycznie było :P

A ja jestem zabugopolakiem ... :D

Autor bloga dostał wezwanie w charakterze świadka a nie podejrzanego. Kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Ten przeciwko któremu jest sprawa - zawiadomienie najpierw jest przesłuchiwany właśnie jako świadek. To nie jest tak, że świadek to tylko trzecia osoba.

MULTIKONTO

Ten przeciwko któremu jest sprawa - zawiadomienie najpierw jest przesłuchiwany właśnie jako świadek. To nie jest tak, że świadek to tylko trzecia osoba.

Spoko, zrobimy tu na PiO jakąś zrzutę na paczkę do więźnia.

Każdy dorzuci co tam ma, multikody, usługi katalogowania, licence na soft, itd, itp.

Na fajki i mydło starczy.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności