Skocz do zawartości

Nieumyślne spowodowanie śmierci - art. 155 kk

tako

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz po prostu, że się cykasz, bo gorąco ci się koło tyłka robi, a nie pogrywasz w takie bajeczki na forum, bo to jest bardziej żałosne niż działania policji.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A tak w ogóle, to bardzo dobrze że się przekręcił

Nie ty go oceniasz, a zachowanie twoje jest poniżej godności, etyki i moralności ten człowiek już nie żyje, a ty jesteś ino biegającym i linkującym swojego bloga pionkiem, który reklamuje firmy windykacyjne żerujące na nieszczęściu niejednego człowieka

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Za kilka tygodni odpal inne konto i daj znów linka z kontrowersyjnym artykułem.

A tak w ogóle, to bardzo dobrze że się przekręcił jeżeli był naciągaczem to znaczy JEŻELI WIEDZIAŁ, prosząc o pożyrowanie, że nie będzie spłacał. O jednego oszusta mniej.

Są różne sposoby zwrócenia na siebie uwagi. W towarzystwie zapewne obrażasz ludzi, plujesz pod stół lub puszczasz bąki? Takich osobników się omija, tutaj też powinno.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Napisz po prostu, że się cykasz, bo gorąco ci się koło tyłka robi, a nie pogrywasz w takie bajeczki na forum, bo to jest bardziej żałosne niż działania policji.

A czego miałbym się cykać gdybym to ja był? Tu cykać się powinien, tak na pierwszy rzut oka, prokurator - znajomek rodzinki dłużnika. Fałszywe oskarżanie gdy wie się o tym, że jest fałszywe - jest przestępstwem. Polska lokalna, ku...wa, znajomości w prokuraturze może w sądzie (wyrzucenie z pierwszego piętra cieżarnej suki "to nie przestęstwo") trzeba z tym gównem robić porządki.

A tak w ogóle, to bardzo dobrze że się przekręcił

Nie ty go oceniasz, a zachowanie twoje jest poniżej godności, etyki i moralności ten człowiek już nie żyje,

Jak cytujesz to całośc, prosze. napisałem, że jeśli oszukał, to dobrze że się przekręcił. Podtrzymuję. Jeśli oszukał.

MULTIKONTO

napisałem, że jeśli oszukał, to dobrze że się przekręcił.

ja też napiszę -> to już choroba, patologiczne postrzeganie rzeczywistości, naprawdę zmień zawód dla dobra swojego i swojej rodziny

btw. ktoś wcześniej wspominał że sprawa może mieć drugi dno, coś mi się wydaje że miał rację

jeśli oszukał, to dobrze że się przekręcił. Podtrzymuję. Jeśli oszukał.

Bez komentarza...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności