Skocz do zawartości

Pozycja >100

advercik

Rekomendowane odpowiedzi

WItam od kilku miesięcy pozycjonuję stronę https://serwery.cs-reklama.pl

Niestety wczoraj znacznie spadła pod frazą "serwery cs 1.6" z 28 pozycji poza setkę w google. Może przesadziłem z pozycjonowaniem, wysłałem ok. 40/50 postów na rózne fora.

W panelu google żadnego ostrzeżenia nie znalazłem.

https://screenshooter.net/9801492/bvpwgix

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

CS;S - wszelkie pobieranie z internetu gier z silnikiem source jest piractwem.

spadła pod frazą "serwery cs 1.6" z 28 pozycji poza setkę w google.

Nie masz się czym martwić, skoro wyleciała z otchłani w kosmos. :)

Właśnie teraz się ładnie przebijałem ( z pozycji 52 wpadłem na 28 w jeden dzień). Jeszcze wczoraj dodałem meta tag, ale jeszcze się nie zaktualizował.

W takim razie będę czekał na powrót.

Dzięki za pomoc.

CS;S - wszelkie pobieranie z internetu gier z silnikiem source jest piractwem.

Jakbyś był w top10 i wyleciałaby strona to by coś oznaczało, a tak to 3 dziesiątka to odległe pozycje i trudno coś więcej powiedzieć. Imperator dobrze napisał Ci napisał.

Pisanie postów promujących jest dość bezpiecznym sposobem więc nie sądzę, żeby to było to. Linki z Chomika też nie powinny zaszkodzić.

Poczekaj na powrót pozycji, ale nie oznacza to, że masz przestać zdobywać "naturalne linki".

pozycjonowanie stron www z Brandbay

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności