Skocz do zawartości

[Dam] Programista + Grafik poszukiwany

djspam

Rekomendowane odpowiedzi

1. programista za zadania dostosowywanie joomli, wordpress, prestashop, cmsów innych znanych grup jak drupal itp. (pod wytyczne klientów)

2. tworzenie layoutów stron głównych, podstron, logotypów, wizytówek, plakatów itp.

Ogólnie szybkich wykonawców, znających się na rzeczy co poprawki czy nawet przebudowy serwisów nie zajmują im w trybie nauczania bo znają się na rzeczy (po prostu taki zrobi szybciej, dokładniej i w dobrej cenie).

Jeśli jesteś kumatym gimnazjalistą, licealistą też dam Ci szansę. Od czegoś trzeba zacząć, jednam musisz wykazać się odpowiedzialnością a kto wie w przyszłości otrzymasz zatrudnienie na pełen etat.

1 forma zatrudnienia umowa zlecenie/dzieło (min. 3 msc - aczkolwiek, jeśli wykonawca wykaże się dużym sprytem, wiedzą mogę zminimalizować ten okres próbny).

Składam ekipę do wejścia na rynek .CO.UK / .DE / .COM

Na początku proste strony firmowe, potem większe portale. Mam sporo osób zainteresowanych, dotychczasowych klientów z rynku DE. / CO.UK. Także z miejsca dużo pracy od strony technicznej jak i graficznej.

Na e-mail proszę napisać swoje CV w skrócie + list motywacyjny oraz listę pierwszych prac (data) + ostatnich prac (data). Chcę porównać rozwój pracownika (to główny wyznacznik, czy potrafi szkolić własne umiejętności i pracować w grupie)

Maciej

fastguypl@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności