Skocz do zawartości

Ukryte pliki / foldery - pytanie

akavsky

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam mały problem. Mam dosyć duży bałagan na dysku i szukam kilku zdjęć. Czy jest jakaś opcja / program, który wyświetli mi wszystkie możliwe fotki na dysku tak, żebym mógł odpalić podgląd i znaleźć te, których szukam? Chodzi o kilka skanów dokumentów, które prawdopodobnie miały rozszerzenie .jpg Z góry dzięki za wszelką pomoc :-)

Pozdrawiam.

Windows? Jak tak, to zwykłe szukanie pliku o nazwie:

*.jpg

W ten sposób znajdziesz wszystkie pliki na dysku o powyższym rozszerzeniu (szukając z poziomu dysku), dołóż do tego jakieś ograniczenia na wielkość plików (żeby nie przekopywać się przez masę niepotrzebnych drobiazgów).

Po zakończeniu wyszukiwania ustaw sobie widok na odpowiednio duże miniaturki, uruchom cierpliwość, bo pewnie chwilę będzie generował podgląd i jeśli nie zdechnie to będziesz mógł się spokojnie przekopywać przez nie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności