Skocz do zawartości

UltimateDemon

jezyk403

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z was już testwoał ten program. Poniżej znajdziesz funkcjonalności jakie oferuje ten program.

Obsługiwane platformy

UD umożliwia postowanie do stron typu:

Witryny sieci Web 2.0

Strony oparte o skrypt Wiki

Social bookmarks

Fora

Witryny wideo

Precle

Katalogi internetowe

Portale Press release

Katalogi RSS

Strony umożliwiające udostępnianie dokumentów

Czy jest lepszy od GSA ? Strona www

@tony - może ma udziały ;)

GSA jest w tej cenie najlepszy, dla mnie bardzo intuicyjny w odróżnieniu od innych softów, który trzeba się bardziej naumieć no i właśnie wyższa skuteczność to mieć swoje bazy :)

san -> ale ja mowie o dobrych bazach ;) Baza na ktorej innym softem(wcale nie dedykowanym pod dany skrypt) osiaga sie skutecznosc o 2/3 lepsza niz GSA nawet po zmodyfikowaniu engines(bo pewnych rzeczy nie przeskoczysz).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Z tą skutecznością to sprawa niejednoznaczna i wcale niekoniecznie zależna jedynie od programu. Zakładam, że w każdym przypadku będą prywatne proxy, ale jest problem captcha. Chyba tylko samobójca albo ten komu kasy moooocno zbywa dołącza do ser deathbycaptcha albo inny temu podobny serwis. Dołącza się więc captcha sniper, którego jak mi się wydaje jest jednak mniejsza niż tych serwisów, ale za to nie doprowadza do bankructwa.

A co SER to śmiem twierdzić, że jego skuteczność może rosnąć wraz z czasem jego użytkowania. Przecież są zapisywane strony do których dodano. A jeśli za dobrą bazę uznać można listę stron, które mają dolny limit PR i maksymalny pułap wychodzących z danej strony linków, to w SER też można tego się dorobić. A jeśli jeszcze będzie się uzupełniało captche logiczne, co jest masakryczną robotą, to również to zwiększa skuteczność. A gdy ma się kilka instalacji SER, to owo "zbieractwo" danych będzie szybsze.

SER jest tani i przez to nie ma wiele różnych udogodnień y wymaga sporo chodzenia wokół niego. Ale wolę ten soft niż większość innych dodawarek. Zresztą to jak się skonfiguruje dany projekt w SER, np. keywords, kategorie, zależy jego skuteczność. Choć niestety, nie jest to panaceum na wszystko :)

mam to i to i oba softy są super, aczkolwiek w ud fajniej się robi projekty ( do zobaczenia na filmiku) sposobem drag and drop tworzysz piramidy z różnych skryptów do strony docelowej, wypełniasz potrzebne pola do artykułów do każdego ze skryptów, ładujesz listy, wciskasz start i jedziesz :) soft jest dość popularny na zachodzie a bezpośrednim konkurentem byłby senuke x, który wychodzi dużo drożej (147$ na miesiąc) wydaje mi się, że ud może ogarnąć początkujący szybciej niż gsa, btw dużo ludzi stosuje ud na tworzenie 1-go poziomu a gsa na 2-gi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności