Skocz do zawartości

[Sprzedam] Lista MediaWiki - 1983 strony | Potwierdzone występowanie odnośnika | Do listy dodaje spis MOICH WPISÓW! | Wysoki PR7

Seo tekst

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Sprzedam listę MediaWiki - 1983 rekordów, domeny unikalne, zaindeksowane. Cena: 35 zł.

Część wiki wymagała łamania captcha, ile dokładnie nie wiem ponieważ obrabiałem tysiące adresów (myślę, że około 90 procent adresów jest bez captcha).

Na listę trafiły strony, gdzie udało się dodać wpis na titlepage: "index.php?title=" lub userpage: "index.php?title=User:".

Kupując listę otrzymujesz listę wszystkich wiki - 1983 stron i listę moich aktywnych wpisów! Potwierdzenie występowania odnośnika zostało sprawdzone za pomocą scrapebox'a, timeout 90s.

NIE ZGADZAM SIĘ NA DALSZĄ ODSPRZEDAŻ LISTY!

Statystyki PR domen głównych sprawdzone za pomocą scrapeboxa:

2cz7pj4.jpg

Zapraszam także do zapoznania się z innymi moimi ofertami:

[sprzedam] Lista AA na skrypcie WordPress | 635 unikalnych, zaindeksowanych domen | HIGH PAGE RANK | PR5

[sprzedam] Lista AA do Scrapeboxa

BLAST scrapebox - podlinkuj strony zapleczowe, wpisy w katalogach oraz preclach

Strony zapleczowe na DARMOWYCH platformach blogowych + GRATISY

Zapraszam do kontaktu:

gg: 11083930

e-mail: dobryprecell@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności