Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w pozycjonowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Jestem tu nowy i mam prośbę o pomoc w związku z pozycjonowaniem strony www.soki-sklep.pl.

Strona jest świeżo uruchomiona.

Przebrnięcie przez gąszcz ofert allegro i nie tylko oraz wybranie czegoś dobrego i przystępnego cenowo graniczy z cudem.

Nie mam niestety bladego pojęcia o pozycjonowaniu.

Czy na forum znalazłby się ktoś kto byłby w stanie zaopiekować się pozycjonowaniem mojego sklepu. Oczywiście nie charytatywnie.

Mail do mnie:

biuro@soki-sklep.pl

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Strona jest świeżo uruchomiona

I na starcie świeżo udupiona. Zero optymalizacji, DC, kategorie bez produktów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na stronie sklepu nie ma informacji i danych właściciela sklepu (chyba, że niedowidzę), po za tym w regulaminie są zawarte klauzule niedozwolone.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Strona jest świeżo uruchomiona

I na starcie świeżo udupiona. Zero optymalizacji, DC, kategorie bez produktów.

Co to znaczy? Kategorie bez produktów są dwie, ale lada chwila będą w nich produkty.

Regulaminu nie pisałem ja. Trochę właśnie zmieniłem jego treść. Proszę o podpowiedź, które elementy są niedozwolone lub link do jakiegoś szablonu regulaminu.

Na stronie sklepu nie ma informacji i danych właściciela sklepu (chyba, że niedowidzę), po za tym w regulaminie są zawarte klauzule niedozwolone.

Dane dodane. Moje niedopatrzenie.

Szukanie w ten sposób pozycjonera nie jest najlepszym pomysłem. Lepiej zawsze znaleźć kogoś na żywo, z polecenia itp. Ale jeśli już musisz szukać na forum to poczytaj trochę tematów w dziale dla początkujących i pisz bezpośrednio do kogoś, kto udziela innym (lub Tobie) zrozumiałych dla Ciebie rad. A przy okazji poczytasz trochę o temacie pozycjonowania, co na pewno nie zaszkodzi, bo będziesz wiedział mniej więcej o czym rozmawiasz ze zleceniobiorcą.

Najlepiej wpierw zacząć chyba od tego, aby stronę sklepu zrobił ktoś kto ją wykona pod pozycjonowanie. Tak zaczyna się większość projektów. Wiadomo, że firma robiąca zamówienie zawsze zapomni o jakimś komponencie optymalizacji, ale zawsze kiedy się to zaznaczy to na pewno większość zrobi i wtedy można zacząć działać... :)

informacje ze świata SEO: dawidnawrocki.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności