Skocz do zawartości

40tys stron w google, 1 w netsprint

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

witam. nie wiem co sie stalo ale kiedys strona byla w netsprint, i to nawet wysoko, a teraz znikla. w ogole w site w google ma niecale 40tys stron a w netsprint jedna i to bez opisu. jak mozna zmusic ta wyszukiwarke zeby zobaczyla moja strone?

jak temat podobny byl a go nie zauwazylem to prosze o linka.

chodzi o strone ze stopki. dziekuje z gory za ewentualna odpowiedz.

ps. wlasnie sie znalazlem. na 55 miejscu bez opisu bez niczego. a byla w pierwszej 10

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy tutaj się zgłasza serwisy Netsprintowi do indeksacji? :)

Mam taki mały serwisik, w Netsprincie od kilku miesięcy 1800 - 1700, w Googlach obecnie ponad 400 tys.

Ciekawym co zrobić (poza wyżalaniem się na tym forum), żeby drań (robocik Netsprintowy) poszedł śladami kolegi z G.?

Żeby było jasne, nie mam pretensji, bo i tak te 1800 - 1700 to jest dużo w stosunku do mojej konkurencji, ale chcciałoby się więcej :) - tak sobie myślę, czy granica c.a. 2000 stron to nie jakiś próg prawie nie do przeskoczenia w Netsprincie?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

• 3 tygodnie później...

tez dziwnie - mam kilka witryn i mam w N-S jedynie po 1 stronce :) a podstron w Gie jest ponad 10000...

Dodałem ejszcze raz do reindeksacji - obaczymy przeżyjemy :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

sorki za posta pod postem i podbicie ...

ale jestem na 1 pozycji w jednej frazie i na 6 pozycji w drugiej :|

nie powiem: ciesze się jak dziecko bo to pierwszy sukces :wow:

Ale poczekam parę dni czy powiszę tak długo ... czy wisielec spadnie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To ja też poproszę :)

Kopia strony w Netsprincie jest sprzed stu lat, więc najlepiej o reindeksację wszystkiego :)

BTW niedługo w Netsprincie będzie jak w Onecie, pracownicy sami będą reindeksować stare strony i dodawać nowe :). Mam tylko nadzieję, że nie zatrudnicie do tego Pani Halinki, bo ona wyraźnie się obija... ;)

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

• 2 tygodnie później...

witam. nie wiem co sie stalo ale kiedys strona byla w netsprint, i to nawet wysoko, a teraz znikla. w ogole w site w google ma niecale 40tys stron a w netsprint jedna i to bez opisu.

też tak mam, Netsprint pokazuje mało stron, o ile cokolwiek pokazuje(!), a to co pokazuje jest nieaktualne od 7 miesiecy.

Ale nie wszyscy maja takie klopoty. Masa spamu i kaszany jak widze ma sie dobrze i bardzo sobie pewnie ceni TrafficIndex.

Ale coz, nie wszystko musi byc jak w Googlach; konkurencyjna wyszukiwarka to i konkurencyjne wyniki wyszukiwania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności