Skocz do zawartości

Przebieg auta....

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

zużyciem materiałow bym się nie sugerował, jak napisał slawus to jest właśnie KIA, wykonana z butelek PET, koreańczycy polepszyli się dopiero od Ceeda, choć i to nie jest nic wartego uwagi ;).

co do przebiegu, kolega od 14 lat Mitsubishi Spacestar i nabił 120 tysiecy przebiegu od momentu wyjazdu z salonu, sprzedawać go nie chce bo właśnie nikt w przebieg nie uwierzy.. ;).

pozdrowienia.

googlerulz.

Ford Ka ma licznik do 99 999 km i potem sie zeruje. Jak auto ma na liczniku 87 000 km to może faktycznie mieć 100 lub 200 tys więcej i nie musi być licznik cofany. Dziś na giełdzie widziałem Ka 1997 z przebiegiem 19 tys :)

co do przebiegu, kolega od 14 lat Mitsubishi Spacestar i nabił 120 tysiecy przebiegu od momentu wyjazdu z salonu, sprzedawać go nie chce bo właśnie nikt w przebieg nie uwierzy.

E, to ja jeszcze lepiej... w marcu dałem mojemu synowi 14-letnią Toyotę Avensis z przebiegiem 94 tys. od zakupu przeze mnie w salonie. Nie opłacało się szukać kupca za grosze.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Więc teoretycznie można spotkać starego grata z małym przebiegiem.

Tylko że 95% samochodów 10 lat i więcej ma mniej niż 150 tyś... i o dziwo 98% TDI z niemiec ma mniej niż 160 tyś.... xD

...14-letnią Toyotę Avensis...

Jak się sprawowała (spalanie, usterki)?

Kiedyś, przez kilka lat miałem Nissana Bluebirda (1989 rocznik). Jazda tym autem to była przyjemność :) Niestety skasowałem go o tył starego Merca...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

miałem kiedyś corolle (1993r,) i zadowolony byłem, po kieszeni nie ciągła nic,

a apropo przebiegów, mój chrysler ma 360 tys. , no chyba że drugi raz idzie licznik to 1360 tys, hehe,

puki co śmiga i na zdrowie nie narzeka :)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Jak się sprawowała (spalanie, usterki)?

Kiedyś, przez kilka lat miałem Nissana Bluebirda (1989 rocznik). Jazda tym autem to była przyjemność :) Niestety skasowałem go o tył starego Merca...

Przez 14 lat poza olejami, płynami i raz klockami hamulcowymi wymieniłem tylko jakąś część do spryskiwacza. No ale pierwsze Avensis były wyjątkowe modele, póżniejsze podobno już nie były takie bezawaryjne.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

A ja mam 3 - letni samochód (Mazda kupiona w salonie) i 20 tys. przebiegu. Ciekawe kto mi uwierzy jak będę sprzedawał. Do kościoła nie chodzę, więc nie mam nawet go gdzie zużyć.

Przekręć licznik

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Mój dziadek posiada od połowy lat 90 samochód marki Daewoo model Nexia. Kupiony nowy w salonie. Rocznie robi nim od 1000 do maksymalnie 2000 km (rowerem robię dużo więcej). Więc teoretycznie można spotkać starego grata z małym przebiegiem.

Widziałem moment sprzedawania dużego Fiata. Sąsiad miał go 20 lat, garażował, chuchał, dmuchał i jeździł ... do kościoła (co tydzień 4 km) i baaardzo rzadko dalej. Przebieg? 17 tysięcy kilometrów. Takie perełki również się trafiają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności