Skocz do zawartości

Co dalej?

SobiePan

Rekomendowane odpowiedzi

To że obrażasz wszystkich

Najpierw trzeba dorosnąć do tego, żeby odróżnić merytoryczną dyskusję od pyskówki przedszkolaków, którą starasz się uprawiać. I na przyszłość radzę nie wcinać się między wódkę a zakąskę.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ciekawe z której :)

Praktycznie z każdej. Jednak do tego trzeba mieć przynajmniej podstawową wiedzę i minimalną praktykę. Wiem, wiem 90% z czytających nic z tego nie wyciągnie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Praktycznie z każdej.

Tak masz rację o mistrzu merytorycznych odpowiedzi... o wszechwiedzący :D Nauczaj nas dalej...

Mama pozwala dłużej przy komputerze siedzieć

Wjeżdżanie na moich rodziców, którzy nie żyją, to naprawdę nawet nie pioziom dna, to żenujące pukanie do dna od spodu. To poziom 10 latka z piaskownicy. Czyli nie wiem co merytorycznie odpowiedzieć to zacznę obrażać.

Wiesz wszystko najlepiej. Nikt nie może się równać z Tobą wiedzą. Tylko czemu tydzień temu nie wiedziałeś że Google indeksuje treść facebooka? I wyśmiałeś wszystkich na około. Wypowiadasz się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia. Po co? Chodzi o to żeby zareklamować te Swoje syfiaste katalogi, które nic nie dają? No chyba że dają... Filtr natychmiastowy :) Weź się chłopie ogarnij. Obrażasz wszystkich na około od gimbusów, naśmiewasz o poziomie PiOwskiego Seo. To po co tu jesteś skoro wokoło sama gimbaza i 90% ludzi na PiO to debile. Nie wniosłeś nic Swoimi wypowiedziami do tematu pozycjonowania poza wymądrzaniem się. Absolutnie nic.

Najpierw trzeba dorosnąć do tego, żeby odróżnić merytoryczną dyskusję od pyskówki przedszkolaków

To dorośnij bo merytoryczna dyskusja to nie jest obrażanie wszystkich dookoła i nie jest to także twierdzenie że wiem wszystko i mam zawsze rację i nikt mi tu nie będzie mówił że jest inaczej.

trzeba mieć przynajmniej podstawową wiedzę i minimalną praktykę.

Każdy kto ma podstawową wiedzę i minimalną praktykę nie zwraca uwagi na to co piszesz, bo nic to nie wnosi.

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Słońce za oknem, kobiety się do tego dostosowały, porządki trza robić, trawnik ściąć, może coś zjeść, cieszyć się że "okres" u sąsiadki stał się faktem, czyli w większości przypadków nie muszę się martwić co dalej, nawet dla abstynentów i pozycjonerów się coś znajdzie w taki sobotni dzień;)

Gdyby każdy wiedział "co dalej" to by ten biznes nie funkcjonował, ale możesz zaczerpnąć wiedzę "czyt. zdobyć", gdyby mi ktoś podał jakie dziś cyfry padną w Totka to bym mu był wdzięczny, ale po co tyle emocji i nerwów? Gdzieś tam odpowiedź na twoje pytanie jest, a gdzie? Tego nie wiedzą najstarsi indianie ;)

Sztuką jest próbowac i uczyć się na błędach, ota cała logika, gdyby wszystko było podane na tacy nie byłoby to takie fajne nie uważa autor tego wątku?

Chłopaki i po co te nerwy ;) Sobota 13 lipiec, godzina 11:36 tosz to wspaniały dzień się zaczął :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Sobiepan zdradzę ci tajemnicę, otóż stronki które maja po 20-30 linków to główni strony linkowane naturalnie, te linki to zapewne linki dodawane na stronach firm z którymi współpracują, ewentualnie jakieś katalogi specjalistyczne itd, czyli dobre nie zaspamowane źródła linków, z których wychodzi kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt linków. Twoje linki to linki z zaspamowanych do bólu katalogów precli i innych miejsc gdzie dodają wszyscy szczęśliwi posiadacze softu. Dla G 1 dobry link może być wart i 1000 twoich gównianych. Nie wspomnę o oznaczaniu farm linków przez G, czy innych niespodziankach przygotowanych przez naszą wyszukiwarkę

Słońce za oknem

Kurde a u mnie pada.

@blake Twoje wypowiedzi, w sumie traktuje jako wątek humorystyczny. Wiesz jeszcze gybym takich fraz nie robił, to bym uwierzył w to co piszesz, ale z racji tego,ze ja takich fraz zrobiłem bardzo dużo, a ruch z nich to min 800 k wyswietleń dziennie, a więc twoje wypowiedzi jedyne co robią, to wywołuja uśmiech :).

Owszem masz rację ja jestem "domorosłym samoukiem", a rozumię, ze ty po kursach ? U kogo je robiłeś ? Krzyworączki czy łukasza Grodzkiego z Twierdzy gier ? - koniec wątku humorystycznego

Po pierwsze nie masz zielonego pojęcia jak takich fraz się szuka, a tym bardziej nie masz pojęcia jak takie frazy się robi,żeby po pierwsze uzyskały pozycję TOP1 i utrzymały się nie długie miesiące,a długie lata ....

Wiedza, to jest pojęcie względne,ale nie wiem czy wiesz najgorzej jest wtedy jak komuś coś się wydaje.

Zakładać się nie będe,ale cos mi się wydaje, że ja znacznie więcej płacę za utrzymanie zaplecza (suma 5 cyfrowa), niż ty zarabiasz rocznie, ale najwazniejsze żeby komuś przywalić na forum :)

Rozumiem ,że wtedy czujesz się kimś ważnym ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności