Skocz do zawartości

Wygadany blog

Kamysto

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie wie, ale skoro już tyle czasu to prowadzi to po co zmieniać, zresztą czy to fb czy interia, błąd taki że to nie jej, ale jak zaczynała to pewnie o tym nawet nie myślała

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

No co, dziewczyna pewnie nie wie, że jest coś takiego jak np. oś czasu na fb :)

To chłopak:

Cześć! Mam na imię Tomasz, mam 18 lat i 180 cm. wzrostu. Interesuję się sportem i motoryzacją..Jestem wysportowany i umięśniony.Lubię jeżdzić motocyklem. :-) :-) :-) Jestem spoko i naluzie.Lubie pomagać rodzicą i innym. A tak wogóle to jestem super.

Nie wiem, o co się czepiacie ;) większość ludzi korzystających z fb ma wpisy na podobnym poziomie.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Można autorowi pogratulować uporu, 8730 zaindeksowanych stron w G. Widać, że w początkowej fazie zamieszczał jakieś "wartościowe" treści a teraz trochę mu się już to znudziło, chodź kontent jest ;) ale zdjęcia mają niesamowitą rozbieżność tematyczną.

Moderowany katalog stron internetowych 123seo.com.pl. Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności