Skocz do zawartości

Zainstalowałem katalog, jest problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem marnym webmasterem, ale się staram. Zainstalowałem katalog, ale teraz gdzie by nie kliknąc jest:

Zapytaniu URL / biznes-ekonomia-k4.html nie został odnaleziony na tym serwerze.

Dodatkowo, 404 Not Found błąd podczas próby użycia ErrorDocument obsłużyć żądania.

I to zarówno jak klikam w kategorie jak i w regulamin.. :/ W PA też nie łapie za bardzo...

Zupełnie nie wiem w czym problem, proszę o wyrozumiałość przy tłumaczeniu, najlepiej łopatologicznie. Zależy mi na tym katalogu.

Sorki za dział, myslalem ze dobrze pisze... :/

Troszke juz rozkminilem o co chodzi więc tak: Katalog jest zainstalowany jako podstrona strony, czyli: nazwamojejstrony.pl/katalog I tu pojawia się problem bo przy kliknięciu w regulamin linkuje na adres: nazwamojejstrony.pl/inf.html a powinien na nazwamojejstrony.pl/katalog/inf.html Jest opcje żeby to poprawic?

Witam,

podpinam się pod temat bo mam podobny problem. Zainstalowałem mini mds v2.0 na subdomenie, serwer automatycznie tworzy katalog w katalogu public html. Jak w temacie żadne odnośniki nie działały. Zainstalowałem ponownie bezpośrednio w katalogu public html i jest lepiej ale wciąż nie jest doskonale. Mam tam zainstalowana inna strone z plikiem głównym index.html i kiedy w katalogu stron klikam w link do strony głównej otwiera się ta druga strona. Pytanie czy mogę zmienic to gdzieś w kodzie, w którym pliku? Chciałbym też na stronie głównej, w menu głównym dodać kilka odnośników, rozszerzyć menu główne o kilka pozycji, w którym pliku powinienem dopisać kod?

Ps: W temacie https://www.forum.optymalizacja.com/topic/25020-skad-sciagnac-skrypt-otwartypl-mini/ "Jedyny słuszny adres to:" - ten jedyny słuszny adres nie działa.

rzorrz , nie możesz trzymać w jednym katalogu "index.php" i "index.html", bo ten drugi zawsze będzie się otwierał jako pierwszy. Poza tym jeśli stworzysz subdomenę (nie katalog), to adres do Twojego katalogu będzie "www.katalog.strona.com" a nie "www.strona.com/katalog". Wtedy miniacz w każdej wersji zadziała...

Jeśli chodzi o adres miniacza, to zobacz datę tego wpisu... trochę się pozmieniało przez te kilka lat, a wersji miniacza 2.0 jest chyba kilkadziesią do pobrania - trzeba szukać (nawet na tym forum). Masz wersję 3 miniacza tu https://melma.pl

Co do menu - masz je w PA.> Treść bloków...

Zostałem zbanowany bo miałem multikonta

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności