Skocz do zawartości

podwyższenie ceny tylko po to aby ją przecenić

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

Z drugiej strony: to wszystko uczciwe jest... :) Według słownika "promocja" to nie to samo co "rabat" albo "cena z upustem" :D

Promujemy daną kawę za 20 zł, choć jest warta 15 - wolno nam :D

"Za tanie pieniądze psi mięso jedzą" – popularne przed wojną przysłowie dziś powróciło i z atomową siłą bije po głowach i kieszeniach wszystkich: spragnionych fantastycznych okazji cenowych , bywalców hipermarketów, koneserów dolnych półek promocji. Kryzys, walka rynkowa producentów połączona z presją handlowców na coraz niższe ceny oraz nieposkromiony apetyt zapędziły nas w pułapkę bez wyjścia. Stawiając producentów pod ścianą, zmusiliśmy ich do takiego cięcia kosztów, który dramatycznie odbił się na jakości produktów. I naszego życia. Śpimy na łóżkach, które rozsypują się pod nami po kilku miesiącach, na nafaszerowane ulepszaczami pieczywo kładziemy szynką wysoko wydajną, w której nie ma mięsa, ubieramy się w odzież ładną do pierwszego prania. Cieszymy z kafelków za grosze kupionych w marketach do nowej łazienki, które po pół roku odpadną od ściany. Najważniejsze, że tanio z promocji.

Ciekawy jestem, czy sam nigdy nie okazałeś się takim baranem i nie kupiłeś czegokolwiek w promocji?

I to ile razy okazałem się kompletnym baranem :D

Jestem już bardziej świadomym klientem ale do dzisiaj tak jest czasami :) tylko już nie w tym temacie a bardziej w Seo. Jako amator robię jeszcze dosyć nie trafnych zakupów, i testów ale na szczęście już co raz rzadziej

Paradoksalnie mętalność Polaków i ich ogromna chęć dzielenia się wiedzą mi w tym pomogła, ba zacząłem się gebelskiego uczyć a przysięgałem sobie że nigdy tego nie zrobię już prędzej chińskiego się zacznę uczyć :D

Ps.Choc z tym chińskim to nie głupi pomysł w tym języku jest potencjał, chinczycy się bogacą i lgną do stylu zachodniego jak muchy do gówna, co jest dla mnie też nie zrozumiałe :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności