Skocz do zawartości

wyniki wyszukania w ns

pati

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na początek się przedstawię. Pracuję w NetSprincie jako Spec. ds. Marketingu i PR a dodatkowo dbam o zasoby naszej wyszukiwarki, walczę ze spamem i o jakość prezentowanych wyników.

Ponieważ widzę coraz więcej tego typu uwag, że coś w NetSprincie się nie indeksuje, ktoś ma za niską pozycję a ktoś inny wypadł nagle to od dziś postanowiłem wszystkim nam pomóc. Części w uzyskaniu wysokich pozycji, innym w zaistnieniu w naszej wyszukiwarce a NetSprintowi w polepszeniu wyników wyszukiwania i powiększeniu liczby zaindeksowanych dokumentów. Czekam na kolejne zgłoszenia.

Robert

www.netsprint.pl

P.S. Pati podaj please adres serwisu żebym mógł Ci doradzić.

No to ja też po raz piętnsty zwrócę uwagę na jedną moją stronę ze stopki.

Pod hasłem opakowania foliowe 1 w G 3 w Y 1 w msn.

W netsprincie się nie widzę a kiedyś byłem widze za to wpis klienta do pf na 5 czy 6 pozycji przecież to jest bezsens. Czy nie lepiej żeby tam była jego strona www a nie wpis pf? (to też poruszam po raz 15)

Panie Robercie jeśli może mi Pan wytłumaczyć politykę netsprint dotyczącą tego, że na wiele haseł w top10 są aukcje i katalogi stron a na te same hasła w yahoo i msn, G są wartościowe strony to zapraszam na PW.

Witam,

Na pocztek si przedstawi. Pracuj w NetSprincie jako Spec. ds. Marketingu i PR a dodatkowo dbam o zasoby naszej wyszukiwarki, walcz ze spamem i o jako[ prezentowanych wyników.

Heh, Witam na forum polskiego Matta Cuttsa ;-)

Bardzo milo ze strony NS ze jego pracownicy odwiedzaja forum, staraja sie wspolpracowac, duzy + Panie i Panowie :-)

edit:

co do poprawy wynikow, proponuje wpisac do wyszukiwarki 'forum pozycjonowanie' i zobaczyc na wyniki ;-) podobnie pozycjonowanie - na 10 pozycji znajduje sie jakis wpis w katalogu :-) To byly 2 frazy ktore przed chwila wpisalem, proponuje wybrac np. 500 losowych fraz, zarowno tych super popularnych jak i mniej popularnych a czasami nawet bardzi niszowych i pokombinowac z algorytmem (czytaj: tam cos dodac tam cos odjac, zmniejszyc wage jednego parametru, inna zwiekszyc itd :-))

;)

pozycjonuj.png

podobnie jest z mapa.polski.internetart.pl

praktycznie wszedzie czolowka (google.pl 3-cie na slowa mapa i mapa polski)

kilka dni temu zostalo zamowione autoodswierzanie i w tym momencie zniknela strona z indeksu netsprint, w ktorym i tak ta strona na "mapa polski" byla b. daleko i nie byla odwiedzana przez netsprint...

internetowa mapa polski dla każdego

Jej wyleciałem z indeksu netsprinta , teraz to przeleci mi koło nosa 0,003% potencjalnego klienta koło nosa i co ja biedny teraz zrobie ? ^_^

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

przeleci mi koło nosa 0,003% potencjalnego klienta

Ja natomiast zabiegam o każdy ułamek publiczności, dlatego uprzejmie proszę o zaindeksowanie serwisu dostępnego pod adresem wyszukiwarka.stron.org, który Wasz robot omija od kilku miesięcy szerokim łukiem. Nie nalegam na całość - wystarczy strona główna ;-)

No to ja też po raz piętnsty zwrócę uwagę na jedną moją stronę ze stopki.

Pod hasłem opakowania foliowe 1 w G 3 w Y 1 w msn.

W netsprincie się nie widzę a kiedyś byłem widze za to wpis klienta do pf na 5 czy 6 pozycji przecież to jest bezsens. Czy nie lepiej żeby tam była jego strona www a nie wpis pf? (to też poruszam po raz 15)

Panie Robercie jeśli może mi Pan wytłumaczyć politykę netsprint dotyczącą tego, że na wiele haseł w top10 są aukcje i katalogi stron a na te same hasła w yahoo i msn, G są wartościowe strony to zapraszam na PW.

Proszę dziś spojrzeć:

https://www.netsprint.pl/serwis/search?fff=...+foliowe&rpp=10

Życzę powodzenia.

Panie Robercie nie chodzi mi aby Pan ustawiał moje strony w wynikach netsprint, ale spojrzał na problem głębiej (to co napisałem o aukcjach itp) proszę porównać użyteczność wyników z G Y Msn i Netsprint chociażby pod hasło opakowania foliowe - tam są firmy handljące ewentualnie produkujące opakowania.

A co jest w netsprint sam Pan widzi.

przeleci mi koło nosa 0,003% potencjalnego klienta

Ja natomiast zabiegam o każdy ułamek publiczności, dlatego uprzejmie proszę o zaindeksowanie serwisu dostępnego pod adresem wyszukiwarka.stron.org, który Wasz robot omija od kilku miesięcy szerokim łukiem. Nie nalegam na całość - wystarczy strona główna ;-)

Dzięki.

Dodałem do kolejki i czekamy na efekt.

Panie Robercie nie chodzi mi aby Pan ustawiał moje strony w wynikach netsprint, ale spojrzał na problem głębiej (to co napisałem o aukcjach itp) proszę porównać użyteczność wyników z G Y Msn i Netsprint chociażby pod hasło opakowania foliowe - tam są firmy handljące ewentualnie produkujące opakowania.

A co jest w netsprint sam Pan widzi.

Stopniowo będzie się to zmieniać. Od czegoś trzeba zacząć.

Dodaliśmy stronę do wyników a dalej postaramy się zrobić małą "rewolucję" w prezentowanych wynikach.

Jednak proszę o cierpliwośc. To proces wieloetapowy.

Moja strona również wypadła z wyników: www.tapety4u.be

Pod hasłami związanymi z tapetami (tapety na komputer, tapety na pulpit, tapety na pc) zajmuje wysokie pozycje w google i msn, natomiast w netsprint nie wyświetla się wcale!

Podobnie sprawa wygląda po zmianach na WP. Początkowo czołowe pozycje, teraz mnie w ogóle w WP nie ma... ;)

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Dodałem do kolejki i czekamy na efekt.

w taki sposób to z topicu zrobi się formularz zgłaszania stron :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Hmm..prawde mowiac myslalem ze sz. p. Robert odniesie sie do mojej uwagi odnosnie jakosci wynikow :-) Moze wieksza uwage zwracac na anchor linkow ?

Rozumiem ze zmiana algo nie polega na przesuniecia paru suwakow to w jedna, to w druga strone :-) Natomiast chetnie bym wysluchal informacji o Waszych planach odnosnie polepszenia wynikow..W jaki sposob obecnie pracujecie nad jakoscia swiadczonych uslug? Czy prowadzicie jakis wewnetrzny audyt ? To by sie naprawde przydalo ;-)

Ps. A najbardziej ciekawi mnie czy pracownicy Netsprintu wykorzystuja w zyciu prywatnym swoja wyszukiwarke czy moze lidera na polskim rynku czyli wielkie G ;-)

:hello:

pozycjonuj.png

Spójrzcie na frazę "praca wrocław". Na pierwszym miejscu "MyStat.pl - zaawansowane statystyki dla webmasterów"

Serwisu Wokolkariery.pl nie ma w ogole. W G: 1, MSN: 1, Onet: 8

Ponadto proszę spojrzeć na resztę wyników netsprint. Większość jest zupełnie bezuzytecznych (nie wiadomo skąd się wzięły). Netsprint wymaga rewolucji jesli chodzi o algorytm, a nie ewolucji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności